Haberler
Güncelleme:

Tüm organları ters olan kadına, 'Ölürsün' dediler, bebeğini kucağına aldı

Kocaeli'de yaşayan 28 yaşındaki kadın tüm organları ters olmasına rağmen büyük bir risk alarak doğum yaptı. Tedavi gördüğü sırada hamile kaldığını öğrenen kadın doktorların 'Doğurursan ölürsün' uyarını bir kenara bırakarak bebeğinin kalp atışlarını dinledi. Doğması riskli olarak görülen bebek ise annesinin hastalıklarına şifa oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

FERHAT:

Organlarım düz ama işlerim ters gidiyor nasıl olacak. . . Dostlar . . varmı halil ibrahim sofrası bu gün çöreklenelim

8
6
yanıtYanıtla
aayşe:

organların ters olması doğuma engel değil ki

6
2
yanıtYanıtla
A.Ayşe:

Merhaba kartagener sendromu oldugu ıcın engel bi araştırın.

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Diğler ülkelerde organları ters olanlarda var. Kadının tesettürlü olmasıyla bağlantısı ve ihali bir durumda yok.

1
4
yanıtYanıtla
murteza:

Meşru olan her şeyi riskleri de alarak hayat devam etmeli. Bizler kaderimizi kazanıyoruz. Kendimiz kader tayini yapmıyoruz. Rastgele her şeyden panik yapmak hayatın nice güzelliklerinden insanı mahrum eder. Bu hanımefendi hayatı boyunca bu şerefle başı dik yaşar. Gölgesinden korkan kokonalara örnek olsun.

3
2
yanıtYanıtla
A.Ayşe:

Teşekkür ederim..hayat öyle degılmidir risk her yerde her zaman var ben sabrettim ve ya şafi dedim benim duam şifam oglummuş hamd olsun.

yanıt1
yanıt0
ÇOTANAK 28:

herşeyi yoktan vareden Allah ol deyince, önünde hangi engel durabilir. ömrü bereketli olsun. vatana millete hayırlı bir evlat olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title