Haberler

Tüm Kupaları İstiyorum

Roberto Carlos, F.Bahçe’ye gelmesinin en önemli sebebinin Zico olduğunu belirtirken, "Ateşli taraftarımızla önemli başarılara imza atacağız" dedi.

F.BAHÇE’nin bomba transferi Roberto Carlos, sarı lacivertli kulüple sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki yıl Fenerbahçe ile kazanabileceğimiz tüm kupaları kazanmak istiyorum. Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluğun yanı sıra Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde de önemli başarılara imza atmak istiyorum. Fenerbahçeli olmaktan çok mutluyum" dedi.

Madrid’deki evinde FBTV’ye röportaj veren Roberto Carlos, Fenerbahçe’yi tercih etmesinin en büyük sebebinin Zico olduğunu söyledi. Zico’nun Brezilya futbolu için büyük bir idol olduğunu vurgulayan ünlü futbolcu, "Zico ile aynı takımda görev yapmak benim için büyük onur" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası’nda çok sayıda maçını izlediğini belirten Brezilyalı yıldız futbolcu, "Dolayısıyla Fenerbahçe’nin ateşli taraftarını yakından biliyorum. Takımlarını durmaksızın destekliyorlar. Fenerbahçe taraftarlarıyla buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarımızla önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Öte yandan İspanyol spor gazetesi Marca, Roberto Carlos’un İtalya’nın Milan kulübünden gelen teklifi geri çevirdiğini öne sürdü. Gazete, "Milan Başkanı Adriano Galliani son anda Roberto Carlos’a telefon edip, transfer etme şanslarının olup olmadığını sordu. Ancak futbolcu, ’Zico’ya sözüm var’ diyerek reddetti" diye yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title