Haberler

Tüm Engellemelere Rağmen Durmayacağız"

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, döviz kurundaki hareketliliğin her alanda millileşme hamlesini güçlendirerek değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, döviz kurundaki hareketliliğin her alanda millileşme hamlesini güçlendirerek değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Fliz, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, genel merkezde perşembe ve cuma günü önemli toplantıların gerçekleştirildiğini belirtti.

Türkiye'nin ucuz tehditlerle yıldırılamayacağını bütün dünyanın gördüğünü vurgulayan Filiz, şunları ifade etti:

"Söz konusu vatan olduğunda milletimizin nasıl kenetlendiği ve dimdik ayakta durduğu aşikardır. Artık gel denildiğinde gelen git denildiğinde giden bir Türkiye yok. Cumhurbaşkanımızın kararlılığı, hükümetimizin dirayeti ve milletimizin gücüyle bu oyunların da üstesinden gelmeyi başaracağız. Türkiye zorlukların hakkından gelebilecek güçtedir. Artık kendi kendine yeten bir Türkiye var. Türkiye büyüdükçe ve geliştikçe bu defa uluslararası oyunlarla karşı karşıya kalıyor. Bugüne kadar başımızı eğmeden nasıl bugünlere gelmeyi başardıysak bugünden sonra da başaracağız. Her zaman olduğu gibi bunların da üstesinden gelecek ve en kısa sürede aşacağız. Ama bu zor günlerde elini taşın altına koymayıp tam tersine fırsatçılık yapanları da fedakarlık yapanları da asla unutmayacağız. İhracat ve ithalatla işi olmayan hiç kimsenin dövizle işi olmamalıdır. Paramıza güvenmeliyiz. Yeni yönetim sistemimizin verdiği imkanları en iyi şekilde kullanarak hedeflerimize doğru adım adım yürümeye koyulduk ve tüm engellemelere rağmen durmayacağız, başımız dik emin adımlarla yürüyeceğiz."

ABD yönetiminin Türkiye ile ilgili olumsuz kararları bahane edilerek, Türk ekonomisini hedef alan alçak bir saldırı başlatıldığının altını çizen Filiz, "Türkiye'yi döviz kuru üzerinden vurmak isteyenlere cevabımızı, Cumhurbaşkanımızın da sık sık vurguladığı gibi kurun geldiği seviyenin avantajlarını ihracatımızda ve bununla bağlantılı olarak üretime istihdama yansıtarak vermeliyiz. Bu dönemi her alanda millileşme hamlesini güçlendirmek olarak değerlendirmeliyiz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti Denizli Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title