Haberler

Tüm-Bel Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara'dan Özcan'a Ziyaret

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Vicdan Baykara, 09 Mart 2012 Cuma günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

Saat 15.00'te TÜM BEL SEN Edirne Şube Başkanı mehmet Koç ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Keşan Belediyesi'ne gelen Baykara, bugün Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ı ziyaret ettiklerini belirterek , "Belediyemizle toplu sözleşmemiz bulunuyor. Sayın başkanımızın pozitif yaklaşmını çok olumlu buluyoruz.

Başkanımız çalışanların haklarının korunması adına toplu sözleşmeler yapıyor. Ben Toplu Sözleşme Törenlerine de katılmıştım.Bu sadece bir ziyaret başkanımıza merhaba diyelim dedik. 90 bin belediye çalışanından toplam 60 bini Toplu Sözleşmelerden yararlanıyor. Keşan Belediyesi'nin emekçilere yaklaşımını çok olumlu buluyorum" dedi.

TÜM BEL SEN Edirne Şube Başkanı Mehmet Koç'da Edirne Belediyesi ile henüz Toplu Sözleşme imzalayamadıklarını da belirtti.

Özcan2da Baykara ve sendika temsilcilerine ziyaret nedeniyle teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özcan Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title