Haberler

Tülin Öğretmeni Polisler Kurtardı

Güncelleme:

Zonguldak Fen Lisesi Müdürü Tülin Y., İl Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında denize atlayarak intihara kalkıştı.

Zonguldak Fen Lisesi Müdürü 48 yaşındaki Tülin Y., İl Emniyet Müdürlüğü'nün karşısında denize atlayarak intihara kalkıştı. Polis memuru Temel Mazak ile yakındaki inşaatın özel güvenlik görevlisi Mahmut Aydın tarafından denizden baygın halde çıkarılan Tülin Y., polislerin kıyıda yaptıkları müdühale ile yaşama döndürüldü.

Eşi doktor olan ve trafik kazasında bir çocuğunun ölümü nedeniyle psikolojik sorunlar yaşayan Tülin Y. bugün saat 10.30 sıralarında Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü binasının karşısında elindeki çantası ve kıyafetleriyle denize girerek intihara kalkıştı. Öğretmen Tülin Y.'nin denize girdiğini gören İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki Muhabere Elektronik Şubesi'nde görevli polisler, ekipleri olay yerine yönlendirirken, Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli polis Temel Mazak ile yakındaki bir inşaat firmasının özel güvenlik görevlisi Mahmut Aydın, denize koştu. Kıyafetlerini çıkararak denize giren Mazak ve Aydın, açıkta denizin yüzeyinde baygın haldeki Tülin Y.yi kıyıya çıkardı.

112 Acil Servis ekibinin gelmesi beklenirken, gelen diğer polisler Tülin Y.'ye ilk müdahaleyi yaptı. Bir polis memuru karnından tuttuğu Tülin Y.'yi kaldırarak yuttuğu suyu çıkarmaya çalışırken, başka bir polis memuru da kalemle ağzını açmaya çalıştı. Polisler, Tülin Y.'ye suni teneffüs de yaptı. Polislerin yaklaşık 15 dakika süren çabası sonucu Tülin Y., yaşama döndürüldü.

Sağlık ekibining elmesi beklenirken de polisler, bir kişinin montunun üzerine koydukları Tülin Y.'yi kıyıdan yukarıya taşıdı. Tülin Y.'nin ekip aracına konulduğu sırada 112 Acil Servis ambulansı geldi. Ambulansa alınan Tülin Y., Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Tülin Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Eşi doktor olan Tülin Y.'nin, Giresun'da görev yaparken 3 çocuğundan bir oğlunu gözünün önünde meydana gelen trafik kazasında kaybettiği, bu olayın ardından psikolojik sorunlar yaşamaya başlayınca psikiyatri servisinde tedavi gördüğü belirtildi. Rahatsızlığı nedeniyle okulda da sorunlar yaşadığı ileri sürülen Tülin Y.'nin, kısa süre önce ilaç kullanmayı da bıraktığı belirtildi. Sabah eşinin okula bıraktığı Tülin Y.'nin, kısa süre sonra okuldan ayrıldığı belirtildi. Polis, intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Aydın Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title