Haberler

    Tükürük Savaşının Faturası Ağır Olacak!

    Papiss Cisse ve Jonny Evans'ı ağır cezalar bekliyor.

    Newcastle United'ın golcü ismi Papiss Cisse, Çarşamba günkü Manchester United maçında rakibi Jonny Evans'a tükürdüğünü kabul etti.

    Manchester United'ın, Newcastle United'ı deplasmanda 1-0 yendiği maça, United'lı Johnny Evans ile Newcastle'lı Papiss Cisse arasındaki tükürük savaşı damga vurmuş, bir ikili mücadele sırasında önce Evans yerde kalan Cisse'ye tükürmüş, ardından hızla ayağa kalkan Cisse, rakibine aynı şekilde karşılık vermiş, ancak maçın hakemi olayı görmemişti.

    Evans maç sonrası yaptığı açıklamada rakibine tükürmediğini savunurken, Cisse ise yaptığı hareketten ötürü özür dilemişti.

    Federasyon tarafından görevlendirilen ve eski hakemlerden oluşan üç kişilik kurul, TV görüntülerini inceledikten sonra iki oyuncu hakkındaki karar verilecek.

    Goal'ün edindiği bilgiler Cisse'nin suçunu kabul etmesi nedeniyle 7 maçtan men cezası alacağı yönünde. Öte yandan Evans da suçlu bulunduğu takdirde 6 maçtan men cezasına çarptırılacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Papiss Cisse Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title