Haberler

TÜKODER'den MHP'ye Ziyaret

TÜKODER Balıkesir Şubesi Başkanı, MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti.

Tükoder Balıkesir Şubesi başkanı, MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Şube Başkanı Fahrettin Kayan, yeni kanun tasarısı için destek istedi. Kayan, 4077 Sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu'nun yeniden ele alınması gerektiğini belirterek, "Her kim olursa olsun, tüketici gözlüğüne ihtiyaç var" dedi.

ZİYARET MUHALEFETE DÖNÜŞTÜ Tükoder Başkanı Fahrettin Kayan, MHP'yi ziyaretinde yerel yönetimle ilgili eleştirilerde bulundu. Belediye Başkanı Sabri Uğur'u ziyaret etmek istediklerini ancak başkanın randevu vermediğini söyleyen Fahrettin Kayan, "Kent konseyleri sosyal devlet için önemlidir. Toplumun tüm kesimlerinde bazı şeyler iyi yakalanmalı. Toplanan asfalt paraları için Tükoder olarak değil, tüketici olarak davalar açtık. Bu konuyu belediye başkanımızın avukatıyla görüştüğümüzde kendisi de bize hak verdi" diyerek eleştiride bulundu.

Tükoder yönetimine ziyaretleri için teşekkür eden MHP İl Başkanı Ahmet Yaraş da, dernek başkanının yerel yönetime yönelik eleştirilerine destek verdi. Her zaman Türk milletinin yanında olduklarını söyleyen Yaraş, "Sonuçta herkes tüketicidir, bu bir gerçek. Ama, sizleri, bizleri kim koruma altına alacak? Biz insanlar adına üzülüyoruz. Bir gün önce çim alanlar yapılıyor. Ertesi gün yapılan çim alanlar parkeye dönüştürülüyor. Bu çözüm müdür?" diyerek belediyenin çalışmalarını eleştirdi.

(YU) 09.05.2008 17:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title