Haberler

Tügva İl Temciliği Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Detaylar

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK üyesi Ayşe Sula Köseoğlu'nun konuşması

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un konuşması

Açılışın gerçekleşmesi TÜGVA Trabzon İl Temciliği açıldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu:

"Türkiye'nin her tarafında yapılanmasını gerçekleştiren, maneviyattan güç alarak ilimle, irfanla, teknolojiyle bu ülkenin geleceğine katkı sunmak adına 'ben de varım' diyen TÜGVA'nın Trabzon'da da çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına inancımız tamdır"

AK Parti Trabzon Milletvekili ve MKYK üyesi Ayşe Sula Köseoğlu, "Türkiye'nin her tarafında yapılanmasını gerçekleştiren, maneviyattan güç alarak ilimle, irfanla, teknolojiyle bu ülkenin geleceğine katkı sunmak adına ben de varım diyen Türkiye Gençlik Vakfının (TÜGVA) Trabzon'da da çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına inancımız tamdır." dedi.

Köseoğlu, TÜGVA Trabzon İl Temsilciliğinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, vakfın, Trabzon'un marka değerini artırarak kentin geleceğine katkı sunacağını söyledi.

TÜGVA'nın kente hayırlı olması temennisinde bulunan Köseoğlu, "Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yapılan her türlü yatırım, imkan ve onların çalışmalarına katkı sunmaya özellikle iten bir anlayışla buradayız. Ruhuyla genç olan bizlerin de burada yapılacak hayırlı çalışmalara, ruhumuzla, kalbimizle katkı vereceğimize, hayır üzerine yapılacak her türlü çalışmada maddi ve manevi katkılarımızla, gençlerimizin bu çalışmalarında yanında olacağımızı ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Köseoğlu, TÜGVA'nın Türkiye'nin her tarafında yapılandığını dile getirerek, "Türkiye'nin her tarafında yapılanmasını gerçekleştiren, maneviyattan güç alarak ilimle, irfanla, teknolojiyle bu ülkenin geleceğine katkı sunmak adına 'ben de varım' diyen TÜGVA'nın, Trabzon'da da çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına inancımız tamdır. Bizler de bu anlamda, bu genç kardeşlerimizin yürüdüğü yolda yanlarındayız, arkasındayız ve her zaman bir ve beraberiz." ifadelerini kullandı.

"Gençler bulunduğu alanda en iyisi olmak için ellerinden geleni yapıyor"

Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise TÜGVA'nın, Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu çok iyi idrak eden, dünyayı iyi okuyan, çevreyi iyi gözleyen ve hedeflerini belirlemiş gençlerin bir araya gelerek Türkiye genelinde teşkilatlanmasını yaptığı muazzam bir gençlik örgütlenmesi ve yapılanması olduğunu vurguladı.

Bu konuda birçok sivil toplum kuruluşunda gençlik yapılanması olduğunu belirten Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hemen hemen hepsinin hedefi ülkemizi çok daha ileri, müreffeh ve huzurlu yerlere götürmek. Bu manada başta Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği 2023 vizyonu ve hedefine uygun bir Türkiye'yi ve Türk milletini gençlik hareketlenmesi ve gençlerimizi bu manada başta milli ve manevi değerler olmak üzere pozitif bilimlerde ve hayatın her alanında en iyisi olmak ideali ve hedefine uygun bir projedir bu. Arkadaşlarımızı tebrik ediyorum."

Yavuz, gençlerin, bulunduğu alanda en iyisi olmak için ellerinden geleni yaptığını da vurgulayarak, "Biz de Türkiye Cumhuriyeti olarak, Türkiye'deki kamu kurum kuruluşları, sivil toplum olarak ülkemizi düşünen herkes olarak onları destekliyor ve onların yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

"Durmak yok" diyen Yavuz, "Bölgemiz için ve mazlum milletler için sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedefler doğrultusunda çok çalışmak ve hatta hiç durmamak zorundayız. Onun için gençler, idealiniz, hedefiniz ve kurmuş olduğunuz yol haritası hayırlı uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

"Burada kardeşlik ve davadaşlık hukuku vardır"

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet de yakın zamanda gerçekleştirilen terör olaylarında hayatlarını kaybeden vatandaşlara ve güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı temennisinde bulundu.

TÜGVA Trabzon İl Temsilciliğin, Türkiye gençliğine hayırlı olmasını dileyen Emanet, şunları kaydetti:

"Burada makam ve mevki ast ve üst hiyerarşisinden ziyade kardeşlik ve davadaşlık hukuku vardır. Bu hareket dar planda Türkiye'deki, geniş planda Bosna'dan Arakan'a, Doğu Türkistan'dan Filistin'e kadar uzanan İslam coğrafyasının dinamizmini harekete geçirecek, üzerinden ölü toprağını atacak ve tespit ettiği eksiklikleri tamamlayacak bir misyona sahiptir. Necip Fazıl'ın 'Zaman bendedir, mekan bize emanettir' şuuruyla hareket ederek, bu güzel mekanları kardeşlerimizin en güzel çağlarını hak yolu üzerine yaşamaları için hizmetlerine sunacağız."

Emanet, Türkiye'nin gençliği olarak üstlerine düşen görevi yapmaktan kaçınmayacaklarını dile getirerek, Trabzon İl Temsilciğinin yeni Türkiye'ye, yeniden büyük Türkiye'yi kuracak nesiller yetiştirmesini diledi.

Konuşmaların ardından katılımcılar, kurdele keserek TÜGVA Trabzon Temsilciliğinin açılışını gerçekleştirdi.

Törene, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, TÜGVA Trabzon İl Temsilcisi Ahmet Ali Koç ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Sula Köseoğlu AK Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title