Haberler

Tügiad Fransız Mallarını Satmayacak

Türkiye Genç İşadamları Derneği (Tügiad) Ankara Şubesi Başkanı Sefa Çol, Fransız Ürünlerine Karşı Üyelerinin ve Tüketicilerin, Boykotu Etkin Biçimde Kullanmaları Gerektiğini Bildirdi.

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Sefa Çol, Fransız ürünlerine karşı üyelerinin ve tüketicilerin, boykotu etkin biçimde kullanmaları gerektiğini bildirdi.

Çol yaptığı açıklamada, ''TÜGİAD Fransız Mallarını satmayacaktır'' diye kesin bir ifade kullandı ve ''Biz kuruluş olarak yerimizi burada alacağız'' dedi.

Fransız şirketlerinin özellikle çevre, ulaştırma, enerji ve savunma alanlarındaki büyük ihalelerden mutlaka dışlanması gerektiğini ifade eden Çol, ''Biz üyelerimizin verdiği karar doğrultusunda Fransız ürünlerinin satışını askıya aldık'' dedi.

Çol,Fransa'nın her fırsatta özgürlük ve demokrasinin ana vatanı olmakla övündüğünü, ancak parlamentosunun bugün kabul ettiği yasayla ifade özgürlüğünü kısıtladığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title