Haberler

Tügiad Bursa Şubesi'nden Altepe'ye Ziyaret

Türkiye Genç İşadamları Derneği (tügiad) Bursa Şubesi'nin Yeni Seçilen Yönetimi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'i Ziyaret Etti

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi'nin yeni seçilen yönetimi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'i ziyaret etti.

TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ali Tatveren ve yönetim kurulu üyelerini Heykel'deki tarihi binada kabul eden Altepe, Bursa'nın geleceğinin turizm yatırımlarıyla daha güçlü şekilleneceğini, bu kapsamda öncelikle kentsel değerlerin ön plana çıkarılması gerektiğini söyledi.

Bursa'nın yurtiçi ve yurtdışında tanıtımının iyi yapılmasının önemine işaret eden Altepe, 'Diğer yandan bu tanıtımlar sonrası doğacak taleplere yanıt verecek yatırımları da hızla gerçekleştirmeliyiz. İşte burada hem yerel yönetimler olarak bizlere hem de genç girişimciler olarak sizlere büyük ve önemli görevler düşmektedir' dedi.

Ali Tatveren de Bursa Büyükşehir Belediyesi ile her zaman işbirliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarının bildirdi.

(DAT-MUR) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title