Haberler

Genç Kız, Kendisini Bıçaklayan Sevgilisi İçin Tahliye Kararı Çıkınca Sinir Krizi Geçirdi

Güncelleme:

Muğla'da üniversite öğrencisi olan sevgilisini kıskançlık yüzünden karnından bıçaklayan genç adam, çıkarıldığı mahkemece 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Genç adam, pişmanlığı ve gözaltı ile tutuklulukta geçirdiği süreler dikkate alınarak tahliye edilirken, genç kız kararın ardından sinir krizi geçirdi.

Muğla'da, kendisi gibi üniversite öğrencisi kız arkadaşı Tuğçe K.'yi (23) 'kıskançlık' yüzünden çıkan tartışmada, karnından bıçakla yaralayıp, dalağını kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan 27 yaşındaki Hüseyin G., 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hüseyin G., pişmanlığı, yargılama sürecindeki davranışları, gözaltı ile tutuklulukta geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarı dikkate alınarak tahliye edilirken, genç kız ise kararın ardından sinir krizi geçirdi.

GENÇ ADAM, KISKANÇLIK YÜZÜNDEN SEVGİLİSİNİ BIÇAKLADI

Olay geçen temmuz ayında Menteşe ilçesi, Kötekli Mahallesi'nde meydana geldi. Saat 03.30 sıralarında yürüyüşe çıkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Hüseyin G. ile aynı üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencisi olan kız arkadaşı Tuğçe K. arasında, iddiaya göre, 'kıskançlık' nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken Hüseyin G., üzerinde taşıdığı bıçakla genç kızı karnından yaraladı.

GENÇ ADAM İÇİN 8 YIL HAPİS İSTEMİ İLE DAVA AÇILDI

İhbar üzerine, olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Tuğçe K., ilk yapılan müdahalenin ardından ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyat edilen Tuğçe K.'nin dalağı alındı. Olay sonrası gözaltına alınan Hüseyin G., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Hüseyin G., hakkında, 'vasıflı bıçakla yaralama' suçundan 8 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

"BİLEREK VE İSTEYEREK HİÇBİR ŞEY YAPMADIM"

Muğla 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın ikinci duruşmasında sanık Hüseyin G. ile mağdur Tuğçe K. ve avukatlar hazır bulundu. Son savunmasını yapan Hüseyin G., "Elimdeki bıçağın Tuğçe'ye denk geldiğini fark etmedim. Kesinlikle bilerek ve isteyerek hiçbir şey yapmadım. Pişmanım, tahliyemi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, 6 yıl 8 ay hapis cezası verdiği Güney'i, pişmanlığını, yargılama sürecindeki davranışlarını, gözaltı ile tutukluğundaki geçirdiği süreler ile verilen ceza miktarını da dikkate alarak tahliye etti.

GENÇ KIZ KARARIN ARDINDAN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karardan sonra duruşma salonundan ayrılan Tuğçe K., adliye bahçesinde sinir krizi geçirdi. Genç kız olay yerine çağrılan ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muğla 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (28)

aaa:

kızın yüzü açık suçlunun yüzü mozaikli. bu nasıl iş

37
0
yanıtYanıtla
Kadı Efendi:

Madem ceza verilmiyor, sen de ona tak bıçağı, böylece adalet yerini bulsun

27
0
yanıtYanıtla
Cemal:

olmaaz, namusunu serefini koruyana zindanlarda curuturler

yanıt0
yanıt0
BİR GARİP:

ADALETİN BUMU DÜNYA

18
1
yanıtYanıtla
pötürgeli:

seni bırakan hakimin ALLAH belasını verecek inşaallah

17
1
yanıtYanıtla
ahmet begim:

çocuk haklı hele hakim daha haklı, tek suçlu kadın. dalağın ne işi var orada. ikincisi bıçağın üstüne neden düştün be kadın. neresinden baksanız kadın suçlu. bizim hakim ve savcılarımız ise az maaşları yüzünden gıdasız kalıyorlar kafaları zor çalışıyor. adama altı yıl vermişler. oysa kadın bıçağın üstüne düşmüş, dalak o sıralarda orada boş boş geziyormuş, bıçak dalağa, pardon dalak bıçağa çarpmış. hadiseyi çözen hakımlerimiz ayrıca çocuğun mahkemedeki süt dökmüş kedi misali duruşuna bakmış.

17
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

ÇOCUKTA BAYA YAKIŞIKLIYMIŞ. . NE BULMUŞ BU TPSİZ KIZDA. . BENİDE BIÇAKLASA KEŞKE

3
13
yanıtYanıtla
NK03:

yaşa, büyük Türkiye adaleti yaşaaa . . bu kızların katili adına adalet denilen ama ülkemizde sözde uygulandığı söylenen şey işte.

15
1
yanıtYanıtla
erdal:

işte laiklik. kadını değersiz yapan laiklik ve demokrasi denen cahiliye ürünleridir.

6
9
yanıtYanıtla
Fark eder mi?:

laiklik, demokrasi bu değil, siz bu terimlerin henüz anlamını öğrenememişsiniz.

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title