Haberler

Tuğba Özay, Sosyal Medya Paylaşımına Yazdığı Yorum ile Takipçilerini Kırdı Geçirdi

Güncelleme:

Eski manken Tuğba Özay sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafa eklediği not ile takipçilerine eğlenceli anlar yaşattı.

TAKİPÇİLERİNİ KIRDI GEÇİRDİ

Tuğba Özay Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Flaş flaş flaş. Dünyaca ünlü starımız Tuğba ÖZAY herkesten uzak, uçsuz bucaksız denizlerde yüzerken muhabirimiz Görürgörmez Flaşçakar'a yakalandı... 18'lik çıtırlara muhhhteşemmm fiziği, akılalmaz matematiği, geometrik şekillerdeki olağanüstü bilgisi, yıllara meydan okumasından anladığımız süper ötesi tarih donanımıyla taş çıkaran ünlü top model , oyuncu, sunucu, şarkıcı ne ararsan var yetenek timsalimiz Özay denizdeki balıkların meraklı bakışlarına aldırış etmeden doyasıya yüzdü ve onların kimyasını bozdu... Akdeniz Sahillerini ısıtan Özay'ın baba tarafından Karadenizli olması Karadeniz'deki hamsilerin bize de bize de gel demesine yol açtı .. Balıkların bu isteği doğrultusunda Özay'ın ne yapacağı şimdilik merak konusu.. Bakalım önümüzdeki günlerde magazin gündemini Özay'ın tavrı değiştirecek mi ?! Haa bu arada Özay denize girip çıkarken çok rahat tavırlar sergiledi..." notunu yazdı.

Tuğba Özay, Sosyal Medya Paylaşımına Yazdığı Yorum İle Takipçilerini Kırdı Geçirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Tuğba Özay Instagram Magazin Haberler

500

Yorumlar (35)

Balıkçı:

Bu kadın hiçbir zaman güzel olamadı!

12
2
yanıtYanıtla
üstat:

Bir kadın hem güzel hem akıllı olamaz zaten bu akıllı olduğu için güzellik geride kalmış zaten geçici güzellik, akıl önemli. Magazincilere iyi giydirmiş afferin kız.

yanıt1
yanıt1
ÇUKUROVA DEĞİL OSMANİYE:

BUNDAKİ BEYNİ KUŞA TAKSAN TERS UÇAR A

9
1
yanıtYanıtla
OrhanBaba:

Çekici bir kadın değil.

9
0
yanıtYanıtla
Yavuz:

18 lik citirlar muhtesem fizik ??. . . sizofrenmidir nedir allah akil fikir versin isimsiz cisimsiz kizlar giyinik halde size 1000 basar! Bu neyin kafasi.

6
3
yanıtYanıtla
Murat:

Magazinda öle öle bunun pesinde kosturuyordu kendince reklam pesinde gecin bunlari!

yanıt3
yanıt0
Mehmet Kurt:

Dunyaca unlumu? Ulkemiz disinda kim taniyor bu cakma modeli? Bir Claudia schiffermi? Naomi Campbellmi? Kim tanir bu tipsizi? Cvp turkiye disinda kimse tanimaz!

6
1
yanıtYanıtla
kıskanmayın:

buldunda yemedinmi yoksa bogazındamı kaldı yakısıklı senin tipini görmek isterdik

yanıt0
yanıt2
Harun:

Kadin 40 küsür yasinda neyini kiskansin güldürmeyin insani biraz mantikli yorum yazin!

yanıt3
yanıt0
bilo:

mütevazi ve kendinin farkında fevkalade. . . yakışmış bu tavır ona

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title