Haberler

Tuğba Özay Giydiği Şık Kıyafetlerle Büyüledi

Ünlü Manken Tuğba Özay, Bir Defilede Sergilediği Şık Kıyafetlerle Görenleri Büyüledi. Tuğba Özay, Cnr Fuar Merkezi'nde İstanbul Moda Fuarı Kapsamında Düzenlenen Bir Defilede Süleyman Demirel'in Kreasyonunu Tanıttı.

Ünlü manken Tuğba Özay, bir defilede sergilediği şık kıyafetlerle görenleri büyüledi. Tuğba Özay, CNR Fuar Merkezi'nde İstanbul Moda Fuarı kapsamında düzenlenen bir defilede Süleyman Demirel'in kreasyonunu tanıttı.

Dün İstanbul'da start veren 9. Uluslararası Moda Fuarı'na katılan çok sayıda tekstil firması ürünlerini stantlarda görücüye çıkarırken, fuar yoğun ilgi gördü. Fuara katılan tasarımcı Süleyman Demirel'in kreasyonunu ise ünlü manken Tuğba Özay tanıttı. Tuğba Özay, giydiği şık kıyafetlerle fuara katılanları büyüledi. Tasarımcı Süleyman Demirel'in kendisinin çok iyi bir arkadaşı olduğunu belirten Tuğba Özay, eski Cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel ile isim benzerliği olan tasarımcı Süleyman Demirel'in tasarımlarını sergilemekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i de Ankara'ya gittiğinde ziyaret ettiğini anlatan Tuğba Özay, "Süleyman Demirel bu ziyaretim sırasında benimle yakından ilgilendi. Bana İstanbul'da Beşiktaş maçlarına nasıl gittiğini anlatmıştı" dedi.

Tasarımcı Süleyman Demirel ise eski cumhurbaşkanının isminin bazen işine olumlu yansırken bazen de olumsuz yansımaları olduğunu söyledi.

(RŞ-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title