Haberler

Tuğba İçin Adam Vurdu

MANKEN TUĞBA ÖZAY SEVGİLİSİNDEN AYRILMAK İSTEYİNCE ARAYA MAFYA GİRDİ. SİLAHLAR ÖZAY İÇİN ATEŞLENDİ

Bir dönem sevgilisi olan ve polis tarafından aranan Kürşat Yılmaz'a yardım ve yataklık suçundan yargılanan manken Tuğba Özay'ın başı şimdi de yeni sevgilisi yüzünden derde girdi.

İddiaya göre Tuğba Özay son dönemlerde çok sık kavga ettiği sevgilisi Akın Büyükoğlu isimli işadamından ayrılmaya karar verdi. Bunun üzerine önceki gün Büyükoğlu, Özay'ı arayarak, "Benden ayrılırsan seni pişman ederim. Bunun bedelini ağır ödersin" diye tehdit etti. İstanbul dışında olan Özay, Yaşar Öz'ün adamı olduğu iddia edilen Cabbar Kibaroğlu'dan yardım istedi. Özay'ın Kibaroğlu'nu telefonla arayarak " Akın'ın bana zarar vermesinden korkuyorum. Sen araya girip onu ikna et" dediği öne sürüldü. Kibaroğlu, Özay'ın bu telefonundan sonra sevgilisi Akın Büyükoğlu'nu aradı. Büyükoğlu ve Kibaroğlu Akmerkez'de buluşmaya karar verdi. Adamları ile Akmerkez Rezidans kısmındaki Atilla Domaniç'in emlak ofisine gelen iki grup, özel güvenlik görevlilerine "Biz Domaniç'in yakınlarıyız" diyerek silahlarını teslim etmedi.

Polis Özay'ı arıyor

Bir araya gelen Kibaroğlu ile Özay'ın sevgilisi Akın Büyükoğlu tartışmaya başladı. Büyükoğlu, "Bu işe siz karışmayın. Yoksa siz de pişman olursunuz" dedi. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce silahlar konuştu. Büyükoğlu'nun yanında bulunan bir kişi Cabbar Kibaroğlu'nu silahla bacağından yaraladı. Çıkan kargaşadan sonra saldırgan ve Akın Büyükoğlu olay yerinden kaçmayı başardı. Polis olaydan sonra rezidansa gelerek yaralı Kibaroğlu'nu hastaneye kaldırdı. İşyeri sahibi Atilla Domaniç'in ifadesi alındı. Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Kibaroğlu'yu yaralayan tetikçi, Tuğba Özay ve sevgilisi Akın Büyükoğlu'nun yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title