Haberler

Tugay, Blackburn'le Nikah Tazeledi

İngiltere Premier Lig'de Blackburn Rovers Forması Giyen Milli Futbolcu Tugay Kerimoğlu, Kulübüyle Sözleşmesini Bir Yıl Daha Uzattı.

İngiltere Premier Lig'de Blackburn Rovers forması giyen milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, kulübüyle sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

Blackburn Rovers Kulübü'nden yapılan açıklamada, takımın yıllardır formasını giyen başarılı orta saha oyuncusu Tugay Kerimoğlu'nun sözleşmesinin bir yıl daha uzatıldığı ifade edildi. 2001 yılında İskoçya'nın Glasgow Rangers takımından 1 milyon 300 bin dolara transfer edilen 36 yaşındaki milli futbolcu Tugay Kerimoğlu, altı yıldır Blackburn Rovers forması giyiyor.

2003 yılında A Milli Takımın Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri play-off'larında Letonya'ya elenmesinin ardından milli formayı bıraktığını açıklayan Tugay, bu sezon tekrar milli takıma katılma kararı almıştı.

Blackburn Rovers tarihinin en iyi yabancı futbolcuları arasında gösterilen ve istikrarıyla Premier Lig'in en dikkat çekici oyuncularından olan Tugay, bu sezon iki kez ağları sarsmıştı.

Kariyeri başarılarla dolu olan Tugay, Galatasaray formasıyla 1990'dan 1999 yılına kadar oynadı. Sarı-kırmızılı forma altında 6 kez Türkiye Ligi şampiyonluğu, 4 kez Türkiye Kupası kazandı. 2000 yılı Ocak ayında, Glasgow Rangers'a transfer oldu. Burada da İskoçya Ligi şampiyonluğu ve İskoçya Kupası'nı kazandı. Kerimoğlu, 2001-02 sezonunda Blackburn'e transfer oldu ve ilk sezonunda İngiltere Lig Kupası'nı kaldırma başarısı gösterdi.

2003-04 sezonunda Blackburn Rovers'ın en iyi futbolcusu seçilen Tugay, Lucas Neill'in 2007 yılı başında West Ham United'a transfer olmasıyla Blackburn'un birinci kaptanı olma görevini üstlenmişti.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title