Haberler

Tüfenkci: "Yeni Türkiye'yi Birlikte İnşa Edeceğiz"

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ile AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, Arapgir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ile AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, Arapgir ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

1 Kasım'da yeni Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceklerini belirten Tüfenkci, "Gün birlik günüdür. Başbakanımızın söylediği gibi terör örgütüne 'lanet olsun' diyemeyenler devleti, ülkeyi lanetlemeye başladılar" dedi.

1 Kasım genel seçim çalışmaları kapsamında Arapgir ilçesini ziyaret eden Tüfenkci ve Önalan, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi. Ziyaretleri esnasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci Türkiye'nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederek, 1 Kasım'da milletin desteğiyle yeniden istikrarı sağlamak istediklerini belirtti.

ENDİŞEMİZ O Kİ

1 Kasım seçimlerinin parti meselesi değil, memleket meselesi olduğunu ifade eden Tüfenkci, "7 Haziran'da ortaya çıkan tablo, Türkiye'de hiçbir partiyi tek başına iktidara getiremedi. Maalesef koalisyon da birilerinin istememezliği yüzünden oluşmadı. Gönül istiyordu ki, 2 yıllık süreyle bir koalisyon olsun. Kim ne derse desin bunun için AK Parti çok ciddi çalıştı. Ama ilk geceden 'hayır' diyenler, son gün de 'hayır' dediler. Belki de ülkenin hepsinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu günlerde dahi terörü konuşmak için davet edilenlerin 'hayır' dediğini gördüğümüz bir Türkiye'de yaşıyoruz. Endişemiz o ki, 1 Kasım'da da böyle bir tablo ortaya çıkarsa bu insanlar nasıl bir araya gelecek? Türkiye'nin geleceğiyle ilgili belirsizliğin ortadan kalkması da, yine görünen o ki millete düşüyor. Millet, 1 Kasım'da tercihini istikrardan yana yaparsa, tercihini birlik ve beraberlikten yana yaparsa, tercihini huzur ve kardeşlikten yana yaparsa, inşallah umut ediyoruz ki Türkiye'nin toplumsal barışının sağlanması noktasında çok daha iyi yerlere gelmiş oluruz" şeklinde konuştu.

"KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRIYORLAR"

"1 Kasım'da yeni Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Gün birlik günüdür. Başbakanımızın söylediği gibi terör örgütüne 'lanet olsun' diyemeyenler devleti, ülkeyi lanetlemeye başladılar" diyen Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

" Türkiye'nin kardeşin kardeşi kırdığı bir ülke haline gelmesini istiyorlar. Bu güçler, bu haince planlarını, Türkiye'nin istikrarlı yükselişi devam ettiği sürece devam ettirecekler. Bunların kirli oyunlarını inşallah siz Arapgirli vatandaşlarımız bozacak, milletimiz bozacak. Türkiye'nin aydınlık geleceğine birlikte yürüyeceğiz. Biz hep kardeş olacağız, kıyamete kadar kardeş kalacağız."

"YEMDE VE GÜBREDE KDV KALDIRILACAK"

AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise "Milletin birliğini ve beraberliğini katletmek isteyen kim olursa olsun, karşılarında duracağız" dedi.

Açıklamaları esnasında çiftçilere verilecek olan desteklerden de bahseden Önalan, "AK Parti, 13 yıl boyunca çiftçisinin yanında oldu. Bu kapsamda beyannamemizde çiftçilerimize önemli bir yer verdik. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Arazileri birleştirerek büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek. Genç çiftçilere proje karşılığı 30 bin lira hibe verilecek. Türkiye 13 yılda her alanda büyüdü, bu beyannameyle çıktığımız yolda daha da ileri gidecektir" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Ak Parti Malatya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title