Haberler

Tufanbeyli'de 30 günlük karantina yarın bitiyor

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde 30 günlük karantina süresi yarın bitiyor.

Kaymakam Ömer Sevgili, yaptığı yazılı açıklamada, İl Pandemi Kurulunun aldığı kararla Tufanbeyli ilçesinin 4 Nisan 2020 tarihinden itibaren 30 gün karantinaya alındığını hatırlatarak, "Bu 30 günlük karantina sürecinin ilçemize katkısı; aniden ilçemizde ortaya çıkan ve hızla ilerleyen Covid-19'un hızı kesilerek kontrol altına alınmasıdır. Böylece ilçemizde karşılaşılabilecek büyük bir felaketin önüne geçilmiş oldu. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tedavi gören vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. 4 Mayıs'tan itibaren ilçemizdeki karantina uygulaması kalkacak olup bu da ilçemizde virüsün bittiği anlamına gelmemektedir. Özellikle şunu ifade etmek isterim; kış aylarında Adana merkezde kalıp yazın Tufanbeyli'ye gelen hemşehrilerimin bir müddet daha yerlerinde kalmalarını rica ediyorum. 65 yaş ve üstü ile 20 yaş altı vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı devam etmektedir. Bu vatandaşlarımızın Adana merkeze veya Tufanbeyli'ye seyahat etmesi yasaktır. Kolluk kuvvetlerimizin bunları tespiti sonucunda idari para cezası uygulanacaktır. Ayrıca İçişleri Bakanlığımızın genelgesi kapsamında, şehirlerarası seyahat, e-devlet üzerinden seyahat izin belgesini aldıktan sonra seyahat edilmesi uygulaması devam etmektedir" dedi.

Kaymakam Sevgili açıklamasında daha sonra şunları kaydetti:

"Ailemle birlikte bende sizinle kurallara uyarak ilçede 30 gün karantina sürecinde kaldım. Tüm hemşehrilerime kurallara uydukları için ayrı ayrı teşekkür ederim. Bundan sonraki karantinasız süreçte de zorunlu olmadıkça seyahat etmeyeceğinizi, sosyal mesafe kurallarına uyacağınızı, maskesiz dışarı çıkmayacağınızı biliyorum. Karantina sürecinde ilçemiz için desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Mahmut Demirtaş olmak üzere kamu ve özel kurum temsilcilerine, yöneticilerine ilçem adına teşekkür ederim." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tufanbeyli Karantina Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title