Haberler

Tüfad Adana Şubesi'nden Fatih Terim'e Destek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Yönetimi, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e yapılan ağır eleştirilere tepki göstererek, "Adana'nın olduğu kadar Türk futbolunun da haklı gururu sayılmayı fazlasıyla hakeden, sembol futbol adamı Fatih Terim'e yönelik etik olmayan, seviyesiz yorum ve dil uzatmalar haddini aştı. Yetti artık" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e Malta ve Macaristan maçı sonrası yapılan eleştirilerin sınırı aştığına işaret edilen açıklamada, "Terim'e karşı cephe oluşturanlara Adanalılar olarak suskunluğumuzu bozma vakti geldi ve onların diliyle sesimizi duyurma kararına vardık. Bu kişiler meydanı boş görünce cirit atmalarının devam edeceğini umuyorlarsa, heveslerini kursaklarında bırakacağımızı bilsinler. Bundan böyle kimsenin yaptığı yanına kar kalmayacak" denildi.

Fatih Terim'in bir futbol adamı gibi eleştirilebileceğini, ancak eleştiri ile karalamanın birbiriyle karıştırılmaması gerektiğine de işaret edilen açıklamada şöyle denildi:

"Saldırıların ardındaki amaç ve saldırganların gerçek niyetleri apaçık ortada. Terim tarafından önemsenmeyişlerinden kaynaklanan kompleksleri, kişisel antipatileri var. Yüreklerinden gelen kinin kirliliğini akıtmaya çalışan, bu çirkin duyguları akıllarının önüne geçmiş kişilerin unuttukları bir şey vardı; her kuşun etinin yenilmeyeceği. Fatih Terim, 'Ben ders almam, veririm' duruşuyla çok şey ifade eden uyarısını yaptığında susması gerekenler, bu haklı duruşu içlerine sindiremeyip, detaylara sarıldılar.

Emre Belözoğlu'nun basın tribününe kol işareti yapmasının ardında Fatih Terim'i arama küçüklüğüne düştüler. TÜFAD Adana Şubesi Üyeleri olarak sabrın da hoşgörünün de bir sınırı olduğunu anımsatıyoruz. Son sözümüz, Fatih Terim'in aldığı maaşı dillerine dolayanlara. Zico'ların, Kalli'lerin aldıklarına da bakın. Del Bosqoue'lerin, Tigana'ların ülkelerine taşıdıkları tır dolusu paralar sizi ilgilendirmiyor mu? Televizyonda program yapıp da ayda 400 milyar alan şarkıcı eskilerinden haberdar bile değil misiniz ?

Bırakın Fatih Terim'e saldırmayı da, zamanınızın birazını da onun futbol felsefesini öğrenmeye ayırın. Çünkü, bu size hayat boyu gerekecek"

(DF-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title