Haberler

    Tudor'dan Hasar Tespit Raporu

    Dursun Özbek'in talebi doğrultusunda raporunu hazırlayan Hırvat teknik adam, son dönemdeki kötü gidişat hakkında düşüncelerini paylaştı.

    Teknik Direktörü Igor Tudor, başkan Dursun Özbek'in talep ettiği raporu hazırladı. Hırvat teknik adam, takım içindeki son durumu ve düşüncelerini anlattı.

    Tudor, yönetimin basının etkisinde kaldığını ve sürekli çalışarak gelişen bir takım olduklarını ifade etti. Hırvat çalıştırıcı, 5-1'likmaçındafaktörünün kendilerini fazlasıyla etkilediğini dile getirerek, devre arasında mutlaka transfer yapılması gerektiğini vurguladı. Tudor, mutlaka bir sol bek alınmasını isterken, stoper için de girişimlerde bulunulmasını talep etti.

    Devre arasında bazı oyuncularla yolların ayrılmasının takıma olumlu yansıyacağını aktaran Tudor, yedek kalan oyuncuların mutsuz olduğunun altını çizdi.

    Büyük maçları kazanmaktansa sezon sonunda şampiyon olmayı tercih ettiğini tekrar eden Tudor, yönetimden kendisine daha çok sahip çıkmasını talep etti.

    Raporunda ligde lider durumda bulunduklarını hatırlatan Tudor, Alanyaspor vemaçları öncesinde kendilerine güvendiklerini belirtti.

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sportif direktör Cenk Ergün ile toplantı yapmış ve Tudor'dan rapor istemişti.

    Aynı başlıkta

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title