Haberler

    Galatasaray'da Tudor, Kovulmanın Eşiğine Geldi

    Güncelleme:

    Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Başakşehir hezimetinin ardından yönetimdeki desteğini kaybetti. Yönetim, Fatih Terim'i göreve getirmeyi planlıyor.

    Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor'a sezon başından beri verdiği desteği çekti. Fakat ligin devre arasına kadar aynı şekilde devam etme düşüncesinde olan Özbek, ayrılık kararı alınması halinde Fatih Terim'e gidecek.

    5-1'lik Medipol Başakşehir yenilgisinin ardından teknik direktör Igor Tudor'a olan tüm destek çekildi, ancak Hırvat teknik adama son bir kredi daha verildi.

    DEVRE ARASINA KADAR BEKLENECEK

    Yaz döneminde yönetimin muhalefetine karşın Tudor'a destek vererek arkasında duran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in fikir değiştirdiği, ancak devre arasına kadar sabredip buna göre bir yol izleyeceği öğrenildi.

    SÖZLEŞME FESİH BEDELİ 400 BİN EURO

    Taraftar ile de bağlarını koparan hoca için ilk yarı sonuna kadar bekleyecek olan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk yarışından kopmadan kararını verecek, "devam" ya da "tamam" diyecek. İlk yarı sonunda puan tablosuna bakacak olan Başkan Özbek olası bir ayrılık durumunda Fatih Terim'in kapısını çalacak. Galatasaray ile Tudor'un yollarının ayrılması halinde Hırvat teknik adama sözleşme fesih bedeli olarak 400 bin euro ödenecek.

    FATİH TERİM'İ İSTİYORLAR

    A Milli Takımı'ndan ayrılmasının ardından sürekli Tudor'un yerine geleceği söylenen Terim ismine yönetimin önemli bir bölümü destek veriyor. Sarı-kırmızılı camiada sevilen bir isim olan Fatih Terim'e taraftarın da sıcak yaklaşmasını dikkate alan başkan Özbek'in, Tudor ile yolların ayrılması halinde Florya'nın anahtarını tecrübeli hocaya vermek için nabız yoklamaya başlayacağı belirtiliyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fatih Terim Başakşehir Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (27)

    mehmet:

    Tudor gitsin yerine Yılmaz Hoca gelsin.

    15
    3
    yanıtYanıtla
    Ultra galatasaraylı:

    Fatih Terimi taraftar istemiyor. Anlayın artık kardeşim

    8
    10
    yanıtYanıtla
    Ua:

    Kim istemiyo sen neden bahsediyon fatih terim gs nin basina gecmesin diye dua ediyo fb ve bjk liler. Sen ne konusuyon

    yanıt0
    yanıt3
    selim:

    Hala terim bitti o devir, gazlamayla bagirmayla donmuyor artik o isler

    10
    6
    yanıtYanıtla
    hamza turan:

    yuh utanmazlar hala terim diyorsanız diyecek bir şey yok. . . .

    12
    4
    yanıtYanıtla
    orhan.y:

    korktugunuzdan mı yuhluyorsun

    yanıt0
    yanıt1
    Alemdar KOÇAK:

    adamı rahat bırakında görevini yapsın sanki Fatih TERİM beş yemedi

    8
    5
    yanıtYanıtla
    BJK li:

    Bir on yıl daha kaybetmeye var mısınız ??????fattih terime devam o zaman

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Gsli:

    Terim gelirse 10 yil siz kaybedersiniz:)

    yanıt6
    yanıt2
    İBRAHİM KATAR:

    hala fatih terim deniyor adam demedimi birdaha bu camiaya gelirsem yönetim başına gelirsem gelirim die ayıp la bunların yaptığı rezillik hATTA

    5
    7
    yanıtYanıtla
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title