Haberler

Tübitak'ın Destelediği Projenin Startı Verildi

Manisa Bilim ve Sanat Merkezinin TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında 97 bin liralık bütçeyle desteklemeye hak kazandığı "Yuntdağı'ndan Spil'e Doğa Yolculuğu" Projesi düzenlenen törenle başladı.

Yunusemre ilçesindeki bir otelde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasıyla başladı.

Projenin açılış konuşmasını yapan Manisa Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Özgür Emeksiz, projelerinin TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları kapsamında 2017 yılında desteklenmesine karar verilen 58 projeden biri olduğunu söyledi.

Projenin 5 gün boyunca 5 ayrı noktada düzenleneceğini belirten Emeksiz, şöyle devam etti:

"Amacımız Manisa'nın 17 ilçesinde 7. sınıfa devam eden 60 öğrenci ile doğa, canlılar, ekoloji, biyoteknoloji, sanat, astronomi, bilgisayar ve matematik konularında çevrede uygulamalar yaparak, öğrencilerin bilinçlenmesini sağlamaktır. Etkinliklerimiz 5 gün boyunca sürecek. Manisa Merkez Tıp Tarihi Müzesi, Ortaköy Mesire Alanı, Türkmen Şelalesi, Köseler Aigai Antik Kenti, Örselli Mahallesi ve Spil Dağı Milli Parkı'nda etkinlikler gerçekleşecektir."

Törene, Şehzadeler Manisa Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü İl Müdürü Uğur Bayil, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Necmettin Okumuş ve Fevzi Yüksel, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Ermiş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Yunusemre Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title