Haberler

TÜBİTAK 4004 projesi müzelerde gerçekleşti

Güncelleme:

İzmit Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Rehber Öğretmeni Merve Koçer'in yürütücülüğündeki 'Özel Yetenekliler için Sosyal ve Duygusal Öğrenme Bilim Okulu' Projesi kapsamında; İzmit, Gebze ve Gölcük BİLSEM'den 20 üstün zekalı öğrencinin katıldığı 5 günlük bilim okulu programı Kocaeli'nin doğa ve tarihi mekanlarda gerçekleşti.

Çocuklarla psikolojiye yönelik yapılan çalışmaların yanı sıra bulunduğu şehrin doğasını ve tarihini tanımasının önemini vurgulayan Koçer, projenin 9 destekçi kuruluşlarından birinin de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olduğuna vurgu yaptı. Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen ve müdür yardımcısı Ercan Yamen ile iletişime geçti ve projeye tarihi mekân ve rehber desteği aldı. Türkiye'de üstün zekalı öğrencilere yönelik TÜBİTAK tarafından destek gören ilk psikoloji projesinin uygulamalarının bir günü Atatürk ve Redif evi ile Kasr-ı Hümayun Saray Müze'da gerçekleşti. Ayrıca projeye dair 5-9 Ekim tarihlerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı tarihi gar binasında sergi yapılacaktır. İlgi duyan ebeveyn ve eğitimciler ziyaret edebilirler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Saray Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title