Haberler

Tuba Büyüküstün'den Boşanan Onur Saylak Yeni Sevgilisiyle El Ele Görüntülendi

Güncelleme:

Tuba Büyüküstün, Onur Saylak'tan ayrılır ayrılmaz Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 1 yıl sonra Saylak da aradığı aşkı buldu.

Cansu Dere ve Haluk Bilginer'in başrolünde yer aldığı 'Şahsiyet' dizisi önceki gün yayınlandı. Dizi oyuncuları ve set ekibi ilk bölümü Ortaköy Feriye'de beraber izledi. Dizinin yönetmeni Onur Saylak geceye sevgilisi Gözde Yılmaz ile katıldı.

EL ELE POZ VERDİ

Tuba Büyüküstün'den geçen yıl boşanan Saylak, yönettiği Şahsiyet dizisinin gecesine yeni aşkıyla katıldı. Geceye katılan isimlerden Haluk Bilginer, puhutv'de yayınlanan dizi için "Gelecek artık internette. 170 dakika dizi mi olur" dedi.

İşte Onur Saylak ve sevgilisi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Haluk Bilginer Onur Saylak Cansu Dere Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

...:

Bu adam da cirkin kadin seviyor demek ki... Herbiri birbirinden cirkin...

4
28
yanıtYanıtla
çitlembik:

Attan inip, eşeğe binmek diye böylesi bir durum için demişler herhalde:-)

7
17
yanıtYanıtla
JOKEY:

Dubai''de duyduk küheylanlara binen Arap Emirlerini. Şimdi yarışlara sokulmuş küheylana jokeyler biner. Böyle ata binmektense sadece senin bindiğin eşeğe binmek daha iyi değil mi?

yanıt2
yanıt0
SERKAN:

Türkiyenin en güzeli bile bırakılabiliyorsa iş gönül güzelliğinde demektir.

15
1
yanıtYanıtla
Elif durmaz:

Bence bu kız tuba dan daha güzel ve alimli duruyor

9
6
yanıtYanıtla
KSK37:

bizi ilgilendirmez.

9
4
yanıtYanıtla
Ayesegul:

Tugbanın duruşu bile farklı cok asil

1
11
yanıtYanıtla
razor:

ünlüler böyle kim kimi koparıyorsa

9
3
yanıtYanıtla
Ali Baba:

Tuba demode

7
4
yanıtYanıtla
Serpil özer:

Kıza değil de adama bak tuba nin güzelliği tartisilamicak kadar ortada mermer gibi maşallah.kiz da guzel olabilir ama Tuba gibi degil onur beyin yine tercihini esmerden yana kullanmış ??

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title