Haberler

Ttnet "Tertemiz Internet" Dönemini Başlatıyor

TTNet'in ücretsiz sunduğu "Aile Koruma Şifresi" ile çocuklar artık ailelerinin belirleyeceği zaman ve sınırlar içinde sakıncalı sitelere girmeden internetten faydalanabilecek.

İnternet servis sağlayıcısı TTNet'in "Aile Koruma Şifresi" uygulamasıyla aileler istedikleri kategorileri seçerek çocuklarını pornografi, uyuşturucu-alkol, şiddet, şans oyunları ve benzeri zararlı sitelerden uzak tutabilecek. Filtreleme işlemi, ürünün içinde önceden tanımlanmış olan kategorilere göre kolayca yapılabiliyor. Ebeveynlere çocukları için güvenli bir internet ortamı sağlayan Aile Koruma Şifresi, internet erişimini süre olarak da kontrol altına alabiliyor. Tamamı Türkçe olan Aile Koruma Şifresi

ile sadece internette gezinilen siteler değil, sohbet içerikleri de takip edilebiliyor. Sistem, dileyen ebeveynler için çocukları engellenen sitelere ulaşmak istediğinde e-posta ile uyarı mesajları da gönderebiliyor. Aile Koruma Şifresi ile çocukların sakıncalı sitelere ulaşması ve sakıncalı kişilerle iletişime geçme olasılığı "Filtreleme" özelliği sayesinde engellenebiliyor. Günlük, haftalık internet kullanım süresi "Zaman Denetimi" sayesinde belirlenebiliyor. Böylece çocukların derslerinden ya da sosyal

hayattan geri kalmaması sağlanıyor. Zaman Denetimi ve İçerik Filtreleme işlemleri, evde yaşayan her yaş grubuna hatta her çocuğa özel yapılabiliyor, ebeveynler ise dilediklerinde kendileri için bu şifreleri kaldırabiliyor.

TTNet'in tüm ADSL müşterilerine ücretsiz sunduğu, kolay kurulum ve kullanım esasına göre dizayn edilmiş olan Aile Koruma Şifresi'ni www.ttnet.net.tr'den indirmek mümkün.

(ERÖ-ERÖ-ÖZ-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title