Haberler

Ttk Genel Müdürü Dağdelen'e Ziyaret

Zonguldak, Bartın, Karabük İlleri Kalkındırma Derneği Başkanı Şenol Çakar, Türkiye Taş Kömürü Kurumu (Ttk) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen'i Ziyaret Etti.

Zonguldak, Bartın, Karabük illeri Kalkındırma Derneği Başkanı Şenol Çakar, Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen'i ziyaret etti.

Zonguldak, Bartın, Karabük illeri Kalkındırma Derneği tarafından Mayıs Ayı'nda düzenlenen Altın Yıldız Ödül töreninin ardından başkan Çakar, TTK Genel Müdürü Rıfat Dağdelen'e ziyarette bulundu. Çakar, Dağdelen'in törende çekilmiş fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi Dağdelen'e hediye etti. Başkan Çakar ziyarette yaptığı konuşmada, "Teknik başarılarınızın yanı sıra sosyal konularda da bölgemiz için çok çalıştığınız için bu ödülü size vermeyi uygun bulduk. Gazetelerde de okuduğumuz üzere TTK'ya işçi alımı konusunda önerge sunmuşsunuz. Bu konu bizi çok sevindirdi. Basit dedikodularla kamuoyuna gelmemenizi istiyoruz" dedi. Ziyarette memnunluğunu dile getiren Rıfat Dağdelen, işçi alımı konusundaki tekliflerin çözüme ulaşacağını temenni etti.

(OA-OA-Y) 19.06.2008 20:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title