Haberler

    Tt Arena'da Tartışmalı Karar! Gol İptal...

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Galatasaray - Kayserispor maçının uzatma dakikalarında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Galatasaray - Kayserispor maçının uzatma dakikalarında tartışmalı bir pozisyon yaşandı.

    Kayserispor karşısında 88. dakikada Eren Derdiyok'un golüyle farkı 1'e indiren Galatasaray'ın uzatma dakikalarında bulduğu gol hakem Hüseyin Göçek'in faul kararı nedeniyle iptal edildi. Golden 1-2 saniye önce Kayserisporlu futbolcuya faul yapıldığı gerekçesiyle oyunu durdudan Hüseyin Göçek'e sarı kırmızılı futbolcuların büyük tepkisi vardı. Galatasaray - Kayserispor maçı iptal edilen gol

    Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan Galatasaray - Kayserispor maçında uzatma dakikalarının oynandığı sırada gelişen Galatasaray atağında ceza sahasında Eren Derdiyok'un rakibini itmesi gerekçesiyle hakem Hüseyin Göçek oyunu faulle durdurdu.

    (Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

    Galatasaraylı futbolcular bu kararın ardından hakem Hüseyin Göçek'e büyük tepki gösterdi.

    EREN DERDİYOK NE SÖYLEDİ?

    Pozisyonun içinde olan Eren Derdiyok maçın ardından yaptığı açıklamada, "Son dakikalarda olmayan bir faulden golümüz iptal edildi. O faulse, maç içinde neredeyse her pozisyona faul çalınması lazım" diye konuştu.

    ERMAN TOROĞLU'NUN YORUMLARI:

    A Spor'da Galatasaray'ın son dakikada iptal edilen golünü yorumlayan Erman Toroğlu ise, "Hakem Sinan Gümüş'ün ceza sahası içinde yerde kalmasına faul vermedi. Doğru karardı. Ancak onu vermiyorsan, son dakikada Galatasaray'ın attığı golde de faulü vermeyeceksin. Yani kendi arasında standartı yakalayamadı Hüseyin Göçek." diye konuştu.

    MUSLERA VE TRİBÜNLERDEN TEPKİ

    Maçın 42. dakikasında yerde kalan Erkan Kaş, yaklaşık 1.5 dakika sahada yerde yatarken Erkan Kaş'ın sakatlık nedeniyle kendini yere bırakmasına Muslera sert tepki gösterdi. Tribünler de oyuncuyu yuhaladı. Ardından Erkan Kaş'ın koşarak oyuna girmesi üzerine tribünler bir kez daha oyuncuya tepki gösterdi.

    Erkan'ın oyuna girmesinden kısa süre sonra ise kazanılan korner atışında Kayserispor 2. golü buldu ve tribünlerin tepkisi bu kez Galatasaraylı futbolcuların üzerine yoğunlaştı.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Eren Derdiyok Kayserispor Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title