Haberler

Tsyd'nin Düzenlediği '44. Yıl Sporun Zirvesi Semineri' Başladı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) Genel Merkezi Tarafından Düzenlenen '44. Yıl Sporun Zirvesi' Semineri Antalya'da Başladı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkezi tarafından düzenlenen ''44. Yıl Sporun Zirvesi'' Semineri Antalya'da başladı.

Lares Park Hotel'de gerçekleştirilen seminerin açılışına, Antalya Vali Yardımcısı Fazıl Akgün, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Togay Bayatlı, Gençlik ve Spor Genel Müdür Mehmet Atalay, Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, TSYD Genel

Başkanı Esat Yılmaer, Spor Toto Teşkilat Müdürü Bekir Yunus Uçar, spor yazarları ve diğer davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından açılışı yapılan seminerin ilk konuşmasını TSYD Genel Başkanı Esat Yılmaer yaptı. Yılmaer, düzenlenen seminerlerdeki hedeflerinin mesleği biraz daha ileriye götürmek olduğunu söyledi. TMOK Başkanı Togay Bayatlı ise yaptığı konuşmada, 1988 yılında derneğin başkanı olarak ilk semineri gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Böyle bir çalışmayı Türkiye'nin yanı sıra yapan tek ülke Almanya'dır. Bu kadar görkemli bir çalışma başka bir ülkede yok'' dedi.

Antalya Vali Yardımcısı Fazlı Akgün de seminerde yaptığı konuşmada, spordaki şiddetin önüne bir türlü geçilemediğine dikkati çekerek, ''Sporda şiddeti önlemenin önüne geçilemedi. Hakemden başka suçluyu bulmak mümkün değil. Bazı spor yazarları üzerlerindeki taraftar formalarını çıkararak, yazılarını yazar ve

görüşlerini aktarırsa, daha objektif olurlar diye düşünüyorum'' diye konuştu. Seminerin açılışında son konuşmayı gerçekleştiren Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ise bu teşkilatın içinden bir dünya başkanı çıkardıklarını belirterek, bunun olgunlaşmanın göstergesi olduğunu söyledi.

Genel müdür Atalay, şöyle devam etti: ''Birgün FIFA, IOC ve UEFA başkanlarının Türk olacağına inanıyoruz. Türkiye büyüklüğüne yaraşır yerde olmalı. Türkiye'nin olimpiyatlara artık 40-50 kişiyle değil, 500-600 kişiyle katılması gerekiyor. Ülkemizi her türlü olumsuzluklardan kurtarmak için çalışmamız gerekli. Popülist ve politik davranmanın bu ülkeye faydası olmadı. Şiddet, şike ve dopingle mücadeleyle diğer devletlerin başkanları

ilgileniyor. Olimpiyatlarda ilk 10'daki ülkeler arasında olmak için büyük adımlarla ilerliyoruz.

Haber: Kadir ÇETİNÇALI, Serhan TÜRK, Antalya DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title