Haberler

Tsyd Adana Şubesi Kupası Koşusu'nu Beran İsimli At Kazandı

Türkiye Jokey Kulübü (Tjk) Adana Hipodromu'nda Yapılan Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) Adana Şubesi Kupası Koşusu'nu Jokey Mehmet Kaya'nın Bindiği Beran İsimli At Kazandı.

Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Adana Hipodromu'nda yapılan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Kupası Koşusu'nu jokey Mehmet Kaya'nın bindiği Beran isimli at kazandı.

Altılı ganyanın birinci ayağındaki bin 900 metre kum pist koşusunda start alan 3 yaşlı İngiliz atlarının mücadelesinde yarışı birinci sırada tamamlayan Beran isimli at, sahibine de 29 bin 500 YTL kazandırdı. TSYD Adana Şubesi Başkanı Nihat Geven, yarıştan sonra padokta yapılan törenle atın sahibi Baran Cemiloğlu adına Tuncay Kantarmacı'ya kupa ve çiçek verdi. Yarışta ikinciliği Cesur Boksör, üçüncülüğü de Theirry Henry kazandı.

Ödül töreninde TSYD Adana Şubesi Başkanı Geven, TJK'nın Türkiye Spor Yazarları Derneği'ne büyük ilgi gösterdiğini belirtirken, tüm çalışanlara başarılar diledi. Geleneksel Kupa yarışının, bundan sonra da devam edeceğini kaydeden Geven, "TSYD Kupası Koşusu, Adana'ya gerçekten ayrı bir renk katıyor. Bu nedenle biz de TJK yönetimine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da koşularımızı sürdüreceğiz. Aynı zamanda tüm yarış camiasına başarılar diliyorum. Yakın bir gelecekte Adana'da gece yarışlarının da düzenlenmesini arzuluyoruz" dedi.

(DF-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title