Haberler

Tso'da Eski Yönetime Teşekkür Plaketi

Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası'nın Halil Büyükkardeşler başkanlığındaki eski yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, 3 hafta önce genel kurula gittiklerini ve Büyükkardeşler'in aday olmadığını hatırlattı. Büyükkardeşler ve yönetiminin 4,5 yıl boyunca hizmet verdiğinin altını çizen Torun, "Hizmet bayrağını biz kendilerinden devraldık. İnşallah biz de Büyükkardeşler gibi alnımızın akıyla teslim ederiz" dedi.

Oda Meclis Başkanı Süleyman Çelik de, devraldıkları görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacaklarını söyleyerek, "Üyelerimize hep yakın olmaya gayret ediyor ve ziyaretlerimizi aksatmıyoruz" diye konuştu.

Eski başkan Halil Büyükkardeşler de, yeni yönetimin her zaman yanlarında ve destekçileri olacağını belirterek, "Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Orhan kardeşimiz geçen dönem zaten yönetim kurulu üyesi olarak bulunuyordu. Bu işin üstesinden rahat bir şekilde geleceğinden hiç şüphem yok. Yeni TSO yönetimi ve meclisi ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title