Haberler

Ts En Az 4 Oyuncu Alacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, takıma direkt oynayacak en az 4 oyuncu alacaklarını söyledi.

Şener, gelecek sezonla ilgili transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ''En az dört tane direkt oynayacak adam alacağız. İki üç tane de 18-19 yaşlarında genç oyuncu almayı düşünüyoruz'' dedi.

Tolga'nın yanına tecrübeli bir yabancı kaleci almaları gerektiğini ifade eden Şener, şöyle devam etti:

''Üç tane yetenekli kalecimiz var. Tolga'yı da çok seviyorum, ama Konyaspor maçında yediği golün aynısını bir daha yiyor. Aynı golü insan bir daha yer mi? Kaleci gol yer, ama öyle yemez. Herkes Tolga'nın iyi kaleci olması için uğraşıyor. O da 'olmayacağım' diye elinden geleni yapıyor. Böyle bir imkan kime veriliyor? Önümüzde birkaç maç kaldı, parçala kendini. Mesela Tolga formda olsaydı, Beşiktaş maçının sonucu öyle olmazdı. Tabii ülke içinden de istediğimiz bazı oyuncular var. Onlar için bekliyoruz. Mesela Vestel Manisaspor'dan Selçuk. Adamlar can derdinde, gidip isteyemiyorsun ki.''

Futbolcuların çoğunun seneye formalarını zor giyebileceğini kaydeden Şener, ''Kalmak için kendilerini yırtmaları lazım. Bir de önümüzde prestij maçları var. Komşumuz Çaykur Rizespor'un durumu malum. Onun aleyhine bir şey bizi çok üzer. Çaykur Rizespor için birini yenmem gerekiyorsa yenmem gerekir. Bu benim komşu ilim. Çaykur Rizespor'un bizim için de ligde kalması lazım. Trabzonspor'un o efsane yıllarını irdeleyin, Samsun var, Ordu var, Rize var. Bana göre Rize'nin ligde kalması lazım'' diye konuştu.

Şener, büyük kulüplerden futbolcu almak istemediğini kaydederek, ''Hayır, 3 büyüklerden gelen futbolcu bize uymaz. Örnek yok. Benim zamanım dahil böyle örnek yok'' dedi.

''Ortada bir üç büyük var, bir de en büyük'' diyen Şener, sözlerini şöyle tamamladı:

''Ben 215 bin nüfuslu bir şehrin takımıyım. Peki, bu üç büyükler kaç nüfuslu şehirlerin takımı, 15 milyon. Bunun için ben diyorum, bu dört büyükler içinde en büyüğü biziz. Benim imkanlarım bu. O 1 trilyon hasılat alıyor, bana son maçta kalan hasılat, kira, güvenlik ve diğer masraflar çıktıktan sonra 36 milyar lira.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title