Haberler

Truva Atı'ndan Düşen Şahsın Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı... Düşme Anı Saniye Saniye Görüntülendi

Truva Atı'ndan düşen şahsın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Truva Atı'ndan düşen şahsın yeni görüntüleri ortaya çıktı... Düşme anı saniye saniye görüntülendi

Daha önce de Truva Atı'na çıkan şahıs böyle görüntülendi ÇANAKKALE - Çanakkale'de Truva Atı'na tırmanan şahıs, yere düşerek feci şekilde can verdi. 2012 ve 2015 yılında da Truva Atı'nın üstüne çıkan Mestan G. kameralara böyle yansımıştı.

Çanakkale'de, Mestan Güney adlı şahıs, Brad Pitt'in rol aldığı Troy adlı filmde kullanıldıktan sonra Kordon boyunda sergilenen 12,6 metre yükseklikteki atın üzerine tırmandı. Vatandaşların uyarılarına aldırış etmeyen, "Bana bir şey olmaz" diyen Mestan Güney 12.6 metre yüksekliğindeki atın üzerinden dengesini kaybederek, düştü ve feci şekilde düşerek yaralandı. Olayın ardından emniyet ekiplerini ve 112 Acil servis ekiplerinin müdahale ettiği yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Olayı anlatan görgü tanığı Hayrettin Etik, "Yukarıda bir şeyler konuşuyordu. Hatta buradaki arkadaşlarda itfaiye gelecek diye bağırıyorlardı. İtfaiye gelecek diye bağırırken, 'Bana bir şey olmaz' diye bağırdı. 'Bana bir şey olmaz' deyince bu tarafa doğru geçti. İp koptu orada. İp kopunca, yere çakıldı" dedi.

Mestan Güney'in 2012 yılının Ocak ayında da Çanakkale Valiliğinden memleketine gitmek için yol parası istemiş, yardım alamayınca Truva atına çıkarak eylem yapmıştı.

Mestan Güney'in 2015 yılında ise Truva Atı'nın üstüne gösteri yapmak için çıktığı görüntüler, kameralara yansımıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Brad Pitt Çanakkale 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title