Haberler

Trump, Basketbolcu Oğlunu Hapisten Çıkardığı Lavar'a, Teşekkür Etmediği İçin Hakaretler Yağdırdı

Güncelleme:

Trump, Çin'de mağaza hırsızlığı suçlamasıyla hapse atılan ve inisiyatif kullanarak kurtardığı NBA oyuncusunun teşekkür etmeyen menajer babasına Twitter'dan çok ağır sözlerle yüklendi.

ABD Başkanı Donald Trump, Çin'de mağaza hırsızlığı nedeniyle cezaevine konulan NBA oyuncusunun serbest kalmasını sağladığı için teşekkür görmeyince çileden çıktı.

TRUMP AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Sosyal medyadan ağzına geleni söyleyen Trump'ın hedefinde NBA oyuncusunun menajeri olan babası vardı.

"OĞLUNU BEN KURTARDIM NANKÖR, APTAL"

Trump yaptığı iki paylaşımda, "Oğlunu hapisten çıkaran Beyaz Saray değil, Dışişleri Bakanlığı değil, LaVar'ın iddia ettiği gibi Çin'deki bazı insanlar değil BENDİM! LaVar sadece boks menajeri Don King'in başka bir versiyonu – ama kel. Düşünsene LaVar, önümüzdeki 5-10 Şükran gününü Çin'de oğlunla geçirebilirdin ve hiçbir NBA sözleşmen de olmayabilirdi. Unutma LaVar mağaza hırsızlığı küçük bir suç DEĞİLDİR. Büyük bir suçtur, özellikle de Çin'de. Nankör aptal!" yazdı.

OYUNCULARIN MİLLİ MARŞ SIRASINDA DİZ ÇÖKMELERİNE DE KIZDI

Öte yandan geçen günlerde bir basketbol oyuncusunun Meksika marşında saygı duruşunda durup ABD ulusal marşında diz çökmesine ilişkin de bir paylaşım yapan Trump, "NFL (Ulusal Amerikan Futbolu Ligi) yeni bir fikir üzerinde düşünüyor: Bir dahaki sezonda ulusal marş okunurken oyuncuları soyunma odasına kitleyecek! Bu diz çökmeleri kadar kötü. Onca para alan yargıçlar ne zaman daha sert ve akıllı kararlar verecek? Bu sorun liginizi öldürüyor!" diye yazdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Çin Halk Cumhuriyeti Donald Trump Twitter Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title