Haberler

Trump'ın Evanjelist Liderlerle Yaptığı Görüşmenin Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Amerikan basını, evanjelist liderlerle geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray'da yemek yiyen Trump'ın ses kaydını yayımladı. Trump ortaya çıkan ses kaydında , 6 Kasım'da yapılacak ara seçimlere ilişkin korkusunu itiraf etti.

New York Times, evanjelist liderlerle Pazartesi günü Beyaz Saray'da bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump'ın ses kaydını yayımladı. Trump, "Sahip olduğunuz her şeyi kaybetmeye sadece bir seçim uzaktasınız." dedi.

''KONGRE'Yİ KAYBEDERSEK HER ŞEY BİTECEK''

Kayıtta Trump, rahiplerden vaazlarında cemaatlerini Kasım'da oy kullanmaya ikna etmesini isteyerek "Sahip olduğunuz her şeyi kaybetmeye sadece bir seçim uzaktasınız." dedi ve Kongre'deki Demokratlar'ı kastederek "Kongre'yi kaybedersek her şeyi derhal bitirecekler." diye konuştu.

Trump şöyle devam ediyor:

"Şimdiye kadar yaptığımız her şeyi tersine çevirecekler. Bunu hızla ve şiddete başvurarak yapacaklar. Şiddet var. Antifa'ya (faşizm karşıtı hareket) ve diğer bazı gruplara bakın. Bunlar şiddet dolu insanlar." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Beyaz Saray Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title