Haberler

Trump Hayranı Kanadalı Hakime Ceza

ABD Başkanı Donald Trump'ın geçen yılki başkanlık seçimleri kampanyasında kullandığı şapka ile mahkemeye gelen Kanadalı yargıç Bernd Zabel'e disiplin ve kınama cezası verildi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın geçen yılki başkanlık seçimleri kampanyasında kullandığı şapka ile mahkemeye gelen Kanadalı yargıç Bernd Zabel'e disiplin ve kınama cezası verildi.

Ontario Eyalet Yargı Konseyi, Kanada'nın Hamilton kentinde görev yapan yargıç Zabel'e, 30 gün ücretsiz işten uzaklaştırma ve kınama cezası verilmesini kararlaştırdı.

Yargı standartlarını çiğnediğine karar verilen Zabel, 30 gün boyunca duruşmalara giremeyecek ve bu süre boyunca hiçbir özlük hakkından yararlanamayacak.

Zabel, konseyin, hakkında düzenlediği oturumda verdiği ifadede, mahkemeye söz konusu şapka ile gelmekten dolayı pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Yargıç Zabel, ülkede 2014 yılından bu yana ceza verilen ilk hakim oldu.

Zabel, 9 Kasım 2016'da ABD başkanlık seçimlerinden zaferle çıkan Donald Trump'ın, seçim kampanyası boyunca kullandığı ve üzerinde "Make America Great Again" (Amerika'yı Yeniden Büyük Yap) sloganı bulunan kırmızı beyzbol şapkasıyla mahkemeye gelmiş ve yapılan şikayetlerde Zabel'in tarafsız olamayacağı ileri sürülerek meslekten çıkarılması istenmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Donald Trump Ontario Kanada Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title