Haberler

TRT3-GAP "Tarım Hayattır" Program Gündemi

Güncelleme:

"Tarım Hayattır" programının bu haftaki stüdyo konukları Prof.Dr. Fatih YILDIZ ve Prof. Dr. Sebahattin ÖZCAN olacak.

Prof. Dr. Necdet BUDAK'ın sunuculuğunu yaptığı ve TRT3-GAP kanalında 25 Ocak 2014 Cumartesi 07:00-08:00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan "Tarım Hayattır" programının bu haftaki stüdyo konukları Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Biyoteknoloji ve Biyokimya Bölümleri Kurucu Öğretim Üyesi Prof.Dr. Fatih YILDIZ ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahattin ÖZCAN olacak.

Programda "Gıda ve tarım alanında önemli teknolojiler; Doku kültürü ve biyoteknoloji uygulamaları; Topraksız tarım yöntemleri ve güneş enerjisinin tarımsal üretimde kullanılması; Hidroponik ve aeroponik seralarda üretim; Ülkemizde ve dünyada biyoteknoloji politikaları; Genetiği değiştirilmiş ürünler; Biyoteknolojinin tohum, gıda ve sağlık sektörüne etkileri; Üniversitelerimizin söz konusu teknolojiler bakımından araştırma ve eğitim altyapısı" vb. gibi konular konuşulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title