Haberler

TRT Radyo Köyü Bursa'ya Geliyor

TRT, Türkiye’de radyo yayıncılığının başlangıcının 90. yıldönümünü, Bursa ve İzmir’de düzenlenecek olan Radyo Günleri etkinliklerinin yanı sıra 90 saat boyunca kesintisiz yayın yaparak ve canlı yayın otobüsü ile TRT radyolarının olduğu bütün bölgeleri ziyaret ederek kutlamaya hazırlanıyor.

TRT, Türkiye'de radyo yayıncılığının başlangıcının 90. yıldönümünü, Bursa ve İzmir'de düzenlenecek olan Radyo Günleri etkinliklerinin yanı sıra 90 saat boyunca kesintisiz yayın yaparak ve canlı yayın otobüsü ile TRT radyolarının olduğu bütün bölgeleri ziyaret ederek kutlamaya hazırlanıyor.

Bursa'daki kutlamalar kapsamında, Merinos Park'ta kurulacak olan Radyo Köyünde 2 Mayıs ile 7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek çeşitli etkinliklerle, yayıncılar ve radyo dinleyicileri bir araya gelecek. Camdan inşa edilecek canlı yayın kabininde TRT Nağme, TRT Türkü, TRT Radyo Haber'in programlarının yanı sıra Olay FM, Radyo Es, Bursa FM, Karadenizim FM'in de aralarında bulunduğu Bursa'nın sevilen radyolarının yayınlarının bazıları da burada gerçekleştirilecek.

TRT'nin, 27 Nisan 2017'de saat 13.00'ten sonra Merinos Park'ta kurulumuna başlayacağı Radyo Köyünde, ayrıca her akşam 20.30'dan itibaren ücretsiz konserler düzenlenecek ve TRT sanatçıları, dinleyicileri ile bir araya gelecek. 2 Mayıs Salı akşamı TRT Müzik Harmanyeri konseri, 3 Mayıs Çarşamba Fasıl, 4 Mayıs Perşembe Tasavvuf, 5 Mayıs Cuma Hıdrellez ve 6 Mayıs Cumartesi Türk Sanat Müziği konserleri ile Bursalılar müziğe doyacak. Ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları ile Mehteran Takımı ve Roman Orkestrası da özel programları ile TRT Radyo Köyünde sahne alacak.

2 Mayıs-7 Mayıs tarihleri arasında Merinos Park'ta gerçekleşecek olan Radyo Günleri etkinliklerinde ayrıca, Radyo Tiyatrosu ve Bursa'nın geleneksel Karagöz- Hacivat oyunu performanslarına da yer verilecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Merinos İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title