Haberler

TRT 1 Gündüz Kuşağı!

Güncelleme:

TRT 1 Gündüz Kuşağı ekranında 24 Mart Cuma günü Ece Erken'in sunduğu "İyi Fikir", anne-kız ilişkileri üzerinden geleneksel Türk kültürünün yeni nesillere aktarılmasına katkı sağlayan 'Ana Kuzusu' ve günlük dizi 'Adını Sen Koy' izleyici ile buluşacak.

Dini Konular İyi Fikir'de!

24 Mart 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan 'İyi Fikir' programının konuğu Yusuf Kavaklı, dini ve toplumsal konularda merak edilen soruları cevaplayacak. İyi Fikir 24 Mart Cuma günü saat 09.30'da TRT 1 ekranında olacak.

Ece Erken ve Dr. Halit Yerebakan'ın sunduğu 'İyi Fikir' hafta içi her gün saat 09.30'da özel konuları ve konuklarıyla modadan sağlığa, spordan, dengeli beslenmeye ve manevi konulara tüm iyi fikirleri TRT 1 ekranına taşımaya devam ediyor.

Ana Kuzusu'nda Büyük Final!

Ana Kuzusu'nun 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanacak bölümünde özel oyunlar yer alacak. 12 altının sahibini bulacağı özel oyunlar, elenecek kişinin belirlenmesinde büyük rol oynayacak.
5. haftanın eleme finalinde ilk özel oyun, balon toplama ve patlatma olacak. Yarışmacılar, içi su dolu balonları en kısa sürede toplayarak patlatmaya çalışacak.

Eleme finalinin diğer bir özel oyunu ise kireç taşıma olacak. Yarışmacı kızlar, eskiden yoğurt satıcılarının kullandığı tepsilere benzer bir yöntem ile bir noktadan diğer bir noktaya en çok kireci taşıma mücadelesi verecek.

Eleme finalinin son özel oyunu ise çevreci ve sosyal sorumluluğu yüksek bir oyun olacak. Yarışmacı kızlar, kirliliği ile gündeme gelen Kilyos Sahili'nde çöp toplayacak. Kendilerine verilen sürede en çok çöpü toplayan yarışmacı, özel oyunun galibi sayılacak.

Özel oyunlarda dağıtılacak 12 altınla birlikte en az altını olan yarışmacı, annesiyle birlikte Ana Kuzusu'ndan elenecek. Elenen yarışmacının yerine hafta başında yeni bir yarışmacı annesiyle birlikte Ana Kuzusu'na katılacak.

Yeliz Güler'in sunuculuğunu üstlendiği 'Ana Kuzusu' hafta içi her gün 14.50'den itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 4 kızın anneleriyle birlikte yarıştığı Ana Kuzusu'nda, büyük ödül 1000 altına giden yolda kıyasıya mücadele devam edecek. Rakiplerinin annesinden altınları almaya çalışan yarışmacı kızları bu hafta da zorlu görevler bekleyecek.

'Adını Sen Koy' Dizisi'nin 135. Bölümünde Neler Olacak?

'Adını Sen Koy' 24 Mart 2017 Cuma günü saat 17.00'de 135. bölümü ile ekrana gelecek. Ömer Zehra ve Yener'in birlikte olduğunu yazan mektupla şok olmuştur. Mehtap mektupta verdiği adresin ikilinin aşk yuvası olduğunu söylemiştir. Amacı Ömer ve Zehra'yı aynı anda sahte aşk yuvası dediği adrese getirtip Zehra'yı Ömer'in gözünde rezil etmektir. Hazırladığı tuzak evle Mehtap, Ömer'i bu yalana inandırabilecek midir? Demir'in uyarısıyla Mehtap'ın verdiği adrese gitmekten vaz geçen Ömer aldığı karara uyabilecek midir? Diğer tarafta her şeyden habersiz Yasemin'in söz işleriyle uğraşan Zehra Mehtap'ın tuzağına çekilecek midir? Mehtap Zehra'yı annesinin ağzıyla yazdığı mesajla tuzak evine gidecek midir? Zehra ve Ömer Mehtap'ın kurduğu tuzağa düşecek midir?

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halit Yerebakan Yusuf Kavaklı Ece Erken Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title