Haberler

Triodor Software Balıkesir'de

Güncelleme:

Balıkesir' e gelen Triodor Software kurucu ortağı ve CEO' su Atilla Aytekin ve ekibi ile Balıkesir' in yazılım ihtiyaçlarını konuştuk.

Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail Uğur' un davetlisi olarak Balıkesir' e gelen Triodor Software kurucu ortağı ve CEO' su Atilla Aytekin ve ekibi ile Balıkesir' in yazılım ihtiyaçlarını konuştuk. Hollandalı üç Türk tarafından 2003 yılında kurulan Triodor Software, 250 çalışanı ve 100 ün üzerinde Ar-Ge personeli ile tarım, hayvancılık, lojistik, sosyal medya, oyun ve otomasyon konusunda firmalara uluslararası düzeyde çözümler sunmaktadır. Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Başkan Yardımcıları Niyazi Şimşek ve Cüneyt Ermişler, Meclis Başkanı Hakan Özdamar, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Meclis Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi, Triodor ve Lely firma yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Triodor Ar-Ge Müdürü Gönenç Tarakçıoğlu tarafından katılımcılara firmanın hizmetleriyle alakalı sunum yapıldı. Balıkesir Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü Metin Pancarcı tarafından da Balıkesir Üniversitesi' nin yaptığı çalışmalar hakkında katılımcılara sunum gerçekleştirildi. Sunumlar sonrasında Balıkesir' de başta hayvancılık olmak üzere yapılabilecek projeler ve tespit edilen ihtiyaçlara yönelik çözümler üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi. Balıkesir Üniversitesi ve Triodor Software' in teknopark bünyesinde ve haricinde ortak proje üretmesi ve çözüm geliştirmesi noktasında mutabakat sağlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Uğur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title