Haberler

Sergen Yalçın'ı şaşırtan çağrı! "Takımı ayağa kaldır"

Güncelleme:

Beşiktaş-Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 41. dakikasında siyah-beyazlı tribünler oyunun çok sık durması üzerine Sergen Yalçın'a çağrıda bulunarak, "Sergen takımı ayağa kaldır" tezahüratı yaptı.

Beşiktaş- Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 41. dakikasında Beşiktaş tribünleri, oyunun çok sık durması üzerine tepki gösterdi. Sergen Yalçın'a seslenen tribünler "Sergen takımı ayağa kaldır" diye tempo tutarken, Sergen Yalçın'ın da oyunun çok sık durmasına sinirlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bu dakikada yerde kalan Chebake, sağlık ekibinin talimatı sonrasında oyundan alınırken, bu futbolcunun yerine Özer Özdemir oyuna dahil oldu. Sahanın kenarına gelen ve tedavisi devam eden Chebake'nin taraftarla olan diyaloğu da dikkat çekti.

Bir taraftarın kendisine tepki göstermesi sonrasında oyundan alındığını işaret eden Chebake, daha sonra sekerek yedek kulübesine geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Sergen Yalçın Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (16)

Malatyali:

Beşiktaş taraftarı maç sonunda pişman olmustur yaptığı çağrı icin

29
5
yanıtYanıtla
uCube:

Sergen Yalçın, önce kendini bir ayağa kaldırsın da, gerisini düşünürüz. ;)))

5
29
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ayağa kaldır dediniz oda kaldırdı siz istediniz bunu

22
4
yanıtYanıtla
UNİ GS:

BU ADAMI BU AKŞAM ÇOK SEVDİM

18
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ankara Gücü de seni sevmiş :)))))))))))))

yanıt22
yanıt10
SOY TARI:

Beşiktaş''a darbeyi Sergen Yalçın değil Güven Yalçın denen beyinsiz vurdu . Güven Yalçın koşmasın hep böyle geç kalıp ya kendisi düşsün yada rakibi düşürsün penaltı yaptırsın . DANGA. . . . . . LAK !

12
8
yanıtYanıtla
Shaco:

Dediğiniz kısmen doğru, fakat herşeyi de güvene yüklememek gerekli. İlk golde genç güven rakibini iyi savunamıyor fakat bifouma çok estetik bir gol attı. Daha sonra net bir fırsatı güven kaçırıyor ama ondan önce elneny nin daha net kaçırdığı posizyon var. Daha sonra da güvenin yaptığı penaltı ile maç bitiyor.Beşiktaş Güven girmeden önceki son vuruşlardaki beceriksizliği yüzünden kaybetti. Takım kaybetti.

yanıt0
yanıt0
kartal nado:

Sergen ha ? takımı 90 dakika yerde yatır , belli ki böyle bir taktik ver , lig de en ofansif futbolu oynatırken , Çanakkale geçilmezi oynat , bu maçta takımı , orta sahada çıkarma , sonra Sergen , Sergen . . hadi canım sende . .

4
10
yanıtYanıtla
sergen:

sergen sergen sergen

10
2
yanıtYanıtla
Adana:

İyi kaldırdı

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title