Haberler

Tribünler Dolmadı (Elazığspor-Fenerbahçe Notlar)

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Sanica Boru Elazığspor'la rakibinin stadı bakımda olduğu için İzmir Atatürk Stadı'nda karşılaşan Fenerbahçe, Egeli futbolseverlerle 1.5 yıl sonra buluşmuş oldu. Sarı-lacivertli ekip İzmir'de son olarak 2010-11 sezonunda, 24 Nisan 2011'de Bucaspor'la kaşılaşmış ve sahadan 5-3 galip ayrılmıştı.

İlk etapta 55 ile 255 Lira arasında açıklanan bilet fiyatları tepkiler üzerine 30-150 Lira aralığına çekilmesine rağmen tribünler dolmadı. Müsabakayı yaklaşık 25 bin futbolsever izledi. Fenerbahçeliler kendilerine ayrılan açık tribün ile kapalı ve kale arkasının Sanayi Sitesi'ne bakan bölümünü büyük ölçüde doldurdu. Mersinli yönündeki kale arkasında ise 1000 kadar Fenerbahçeli vardı. Süper Lig'e 8 yıl aradan sonra dönen Elazığspor'un taraftarları ise maça ilgi göstermedi.

Fenerbahçeliler, şike soruşturması kapsamında 1 yıl cezaevinde yattıktan sonra 2 Temmuz'da tahliye olan Başkan Aziz Yıldırım'ın protokol tribününe gelmesiyle coştu. 22 Mayıs 2011'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Sivasspor'u 4-3 yenip şampiyon olduğu maçın ardından ilk kez ligde tribündeki yerini alan Yıldırım, taraftarların 'Büyük başkan' ve 'Bu taraftar seninle gurur duyuyor' şeklindeki tezahüratlarına el sallayarak karşılık verdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Egemen, Mehmet Topal ve Kuyt ligde ilk kez sahne aldı. Yenilerden Milos Krasic karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Sakatlıkları bulunan Volkan Demirel, Serdar Kesimal kadroda yer almadı. Genç Erten, takımdan gönderileceği öne srülen Bienvenu, sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen Gökhan ve yeni transferlerden Hasan Ali, İzmir'e getirilmelerine rağmen 18 kişilik kadroda yer bulamadı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Final'de 3-2 kaybedilen Galatasaray derbisinin ilk 11'inde 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Kocaman, kaleci Volkan, Hasan Ali, Cristian, Mehmet Topuz'un yerlerine Mert, Selçuk, Stoch ve Sow'a 11'de şans verdi. Elazığspor'da ise Bilica, eski takımına karşı forma giydi. Maç öncesi yaşanan krizi aşan Elazığspor'da Mısırlı Amr Zaki dışındaki yeni transferlerin lisansları çıktı.

(RT) - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Elazığspor İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title