Haberler

Trende Cinsel İlişkiye Giren Çifti, Yolcular Görüntüledi

Güncelleme:

İngiltere'de gündüz vakti yolculuk ettikleri trende çevredekileri umursamadan cinsel ilişkiye giren çift, peronda bulunan yolcular tarafından görüntülendi.

İngiltere'nin Surrey bölgesinde bir çift, yolcuların gözü önünde trende cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Caterham istasyonunda kaydedilen görüntüler büyük şaşkınlık yarattı.

KİMSEYE ALDIRMADILAR

Trende ilişkiye giren çiftin, vagonun penceresinin önünde ayağa kalkarak eylemlerine devam etmeleri çevrede bulunanları hayrete düşürürken, ikilinin rahat tavırları da herkesi şaşırttı.

"OLAYIN TAKİPÇİSİYİZ"

İstasyonda bulunan bir yolcu tarafından kayda alınan görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine İngiliz Ulaştırma Polisi, trende cinsel ilişkiye girildiğini tespit ettiklerini ve olayın takipçisi olduklarını söyledi.

POLİS, BİLGİSİ OLANLARDAN YARDIM İSTEDİ

Polis soruşturmanın devam ettiğini açıklarken konu ile ilgili bilgisi olanların kendilerine ulaşmasını istedi. Şu ana kadar herhangi bir tutuklama yapılmadığı ifade edilirken video her ne kadar bulanık olsa da sözkonusu çiftin ilişkiye girdiklerinin kesin olduğu aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Cinsellik Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
500

Yorumlar (81)

ESRA:

Gayet güzel ne var bunda ki insanlar medeni şekilde istediğini yapabilir ben de olsam yaparım

13
36
yanıtYanıtla
Zafer:

İyiymiş valla

yanıt5
yanıt4
ERKEK:

ESRA yapalım bizde hadi. buluşalım haberlere çıkalım

yanıt12
yanıt6
GÖKTÜRK:

YAP, ENGELLEYEN Mİ VAR? BASINI DA ÇAĞIR, BÖYLECE DAHA GENİŞ BİR KİTLEYE ULAŞMIŞ OLUR YAPTIĞIN AHLAKSIZLIK.

yanıt10
yanıt3
Reha Muhtar:

chp bu konuda ne düşünüyor acaba,,!! bilen varsa söylesin..!!

10
28
yanıtYanıtla
Aslı:

POLİSE NE OLUYOR İNGİLTEREYE ŞERİATMI GELMİŞ. İKİ İNSAN BİRBİRLERİNİ BEĞENMİŞ SEVİŞMİŞ NE VAR BUNDA. 21. YÜZYILDAYIZ BIRAKIN ORTA ÇAĞ KAFALARINI.

1
37
yanıtYanıtla
Bozkurta karsı Akkurt:

Bozkurt sen giremiyorsun diye mi üzüldün??Sen bulsan aynısını yaparsın.

12
20
yanıtYanıtla
akkurdunu.....:

edep fukarası seni. bulsan yaparsın ne demek. olaya bulma açısından bakıp hayvan gibi ilk bulduguna saldırasın diye mi verdi Allah sana iradeyi. günah edep ahlak senin hamuruna katılmadı mı?

yanıt4
yanıt1
.................:

sizin ak zihniyetinizde türkiyede bunların oluşumuna zemin hazırlıyor, ortaokul, lise ve ünüversiteler artık kıyafet uygulaması olmadığı için göbek ve orası burası açık çıplak öğrenci doldu.

yanıt3
yanıt3
Cahil insan zor anlar.:

Senin göbeğin açamadığın için mi açanlara laf ediyorsun ? Ak zihniyet diyorsun ama kimse kimseyi zorlamıyor. Biz buna özgürlük diyoruz. Kendi tercihleri olay kafada bitiyor senin kafan ve zihniyetin düşüncen bozuksa her yeri kapalı olsa da fark etmez

yanıt1
yanıt8
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title