Haberler

Tren Teşkil Görevlisinin Müzik Aşkı

Manisa'da, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nda (TCDD) tren teşkil görevlisi olarak görev yapan 24 yaşındaki Ali Sevim, işten arta kalan zamanlarında evinde kurduğu stüdyoda 12 yıldır gönül verdiği rap tarzında kayıtlar yapıyor.

Manisa'da, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'nda (TCDD) tren teşkil görevlisi olarak görev yapan 24 yaşındaki Ali Sevim, işten arta kalan zamanlarında evinde kurduğu stüdyoda 12 yıldır gönül verdiği rap tarzında kayıtlar yapıyor.

Müzikle 2006 yılından beri uğraşan, aynı zamanda TCDD'de tren teşkil görevlisi olarak çalışan Sevim, işten arta kalan zamanlarında evinde kurduğu stüdyoda kayıtlar yapıyor, Manisaspor'a ve firmalara şarkılar hazırlıyor.

Sevim, kendi imkanlarıyla evinde stüdyo oluşturduğunu, Manisaspor için marşlar yaptığını ifade ederek, müzik tutkusunun yaşamının odağında olduğunu kaydetti.

"Çeşitli firmalara şarkılar yaptım. 2013 yılından beri TCDD 3. Bölge Müdürlüğünde çalışıyorum. Farklı farklı bölgelerde çalıştım. Son olarak Manisa'da çalışıyorum." diyen Sevim, şöyle devam etti:

"Trenlerin gireceği yolları belirliyoruz. İstasyonların kabulünü yapıyoruz burada. Giriş çıkış yollarını saptıyoruz. Trenlerin teşkilini yapıyoruz. Vagon aralarını birleştirme olsun, yük trenlerini hazırlama olsun... Bir yandan TCDD'de çalışırken, bir yandan da müzikle uğraşıyorum. En büyük sıkıntımız destek. Manisa halkından destek bekliyoruz. O destek olduğu sürece her zaman daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. Genellikle rap müzikle uğraşıyorum. Tanıtım şarkıları da hazırlıyorum. En son bir projeye imza attım, klip yayınladım. Şarkı sözlerini kendim yazıyorum. Kaydı stüdyomda alıyorum. Arkadaşlarımla çekip kendimiz montaj yapıyoruz. Karşıdan sadece beklediğimiz izlenmesi, dinlenmesi. Ateş Suhan mahlası kullanıyorum."

Ali Sevim, tren beklerken şarkı sözleri hazırladığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title