Haberler

Tren Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Adli Tıptan Alındı

Tekirdağ Çorlu’daki tren kazasında hayatını kaybeden Rubize Kartal, Özgenur Dikmen ve Sena Köse’nin cenazeleri, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Tekirdağ Çorlu'daki tren kazasında hayatını kaybeden Rubize Kartal, Özgenur Dikmen ve Sena Köse'nin cenazeleri, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Dün Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin yakınlarının gün içerisinde İstanbul Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morgunda acı bekleyişleri devam etmişti. Akşam saatlerine kadar işlemleri biten Rubize Kartal, Özgenur Dikmen ve Sena Köse'nin cenazeleri, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Köse ve Dikmen'in Edirne Uzunköprü'de defnedileceği öğrenilirken, Kartal'ın ise Küçükçekmece'de defnedilmesi bekleniyor. Öte yandan, cenazelerin toprağa verilene kadar Küçükçekmece'deki Mezarlıklar Müdürlüğü morgunda bekletileceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Kurumu Tekirdağ Dikmen Kartal 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title