Haberler

Travestilerle Fuhuş Pazarlığı Yapan Genç, İkinci Kattan Aşağı Düştü

Güncelleme:

Antalya'da ismi öğrenilemeyen bir genç, fuhuş pazarlığı yaptığı iddia edilen travestilerin ikinci kattaki evinin penceresinden düştü. Düşme anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Antalya'da bir gencin fuhuş pazarlığı yaptığı iddia edilen iki travestinin 2.katta bulunan evinin penceresinden düşmesi saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Bir süre yerde kıvranan gencin sekerek olay yerinden uzaklaştığı ve hastanede kendisine araba çarptığını söylediği öğrenildi.

KAMERALAR ANBEAN KAYDETTİ

Edinilen bilgiye göre, 45 gün önce yaşanan olayda, Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesi'nde fuhuş pazarlığı yaptığı travestinin evine giden kimliği belirsiz kişi 2'nci katın penceresinden düştü. Sabaha karşı 04.00 sırasında gerçekleşen olay mahalledeki bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

SEKEREK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Görüntülerde şahsın yan şekilde beton zemine düşmesi ve yerde kıvranması görüldü. Bir süre yerde kıvranan şahsın kalkıp, sekerek olay yerinden uzaklaşması kameralarca kaydedildi. Şahsın uzaklaşmasının ardından aşağı inen travestilerin genci araması ve vatandaşların tepkisi de kayıtlara geçti.Yaralı genci bulamayan travesti ve vatandaşlar olay yerinden ayrıldı.

YAKINLARINA "ARABA ÇARPTI" DEDİ

Kendi imkanlarıyla hastaneye giden kimliği belirsiz kişinin kimseden şikayetçi olmadığı doktorlara ve yakınlarına 'Araba çarptı' dediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (94)

gs:

sıra bende deyince attı kendini aşağıya

61
2
yanıtYanıtla
Ava giden avlanır:

Her kusun eti yenmez

46
6
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

SAPINI TUTSAYDIN KURTULMUŞTUN

48
3
yanıtYanıtla
n.:

Allah bunların berlasını versin. benim kocam (hala evliyiz ama ayrı yaşıyoruz)bunların müptelası olmuştu ama haberimyoktu. hastalık kaptım ben. boşanma davası açtım. delil istediler, dava düştü en son. . yok psikoloğa yönlendirme, neymiş yani. . bir nevi aile kolay yıkılmasın diye, ben kocamın sapık isteğini yapmak zorundamıyım? Allahım onlarında, kocamında belasını versin. yaşamak zul oldu.

37
2
yanıtYanıtla
M.Y:

En kısa zamanda boşan ve bulunduğun ortamdan uzaklaş . .

yanıt19
yanıt0
ahmet:

saçma sapan yorum yapma kayserili nickli kiş, kadın diyorki kocam dön arkanı dedi, dönmek istemedim, belliki N. kardeşimiz Allah korkusu olan biri. . N. hanımın kocasıda gitmiş sapıklarla takılmış. kadının suçu ne?

yanıt4
yanıt0
ÇARŞAFINA MEFTUN:

EŞCİNSELLLİK NE KADARDA MEŞURLAŞTIRILDI . KURANDA BİLE YAZIYOR KUMARDAN, İÇKİDEN UZAK DURUN. ZİNADAN KAÇIN DİYOR. ÜSTÜNE ÜSTLÜK BİRDE EŞCİNSEL İLİŞKİ YARAPPİM SEN BİZİ KORU !

24
11
yanıtYanıtla
asfcasdcfasc:

kimin umrunda ki o kitap, umrundaymış gibi konuşanlar bile işine geldiği kadar

yanıt4
yanıt8
ÇARŞAFINA MEFTUN:

ŞERİAT GELİRSE ŞAYET AYNI ŞEYLERİ TEKRARLAMANI BEKLİYORUM

yanıt1
yanıt8
BAŞBUĞ ATATÜRK:

şeriat denen yobazlık hiç bir zaman gelmeyecek aksine senin gibi gerici yobaz rejim düşmanlarıda silinecek Atatürk''ün Türkiye Cumhuriyeti şeyhler dervişler müritlet meczuplar cemaatler tarikatler ülkesi değildir diyerek kurduğu ülkeden defol seni gidi gerici yobaz seni !!!

yanıt5
yanıt10
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title