Haberler

TransAnatolia'da ilk gün tamamlandı

Güncelleme:

Dünyanın en büyük ve zorlu rallilerinden biri olan TransAnatolia Ralli Raid'de ilk gün geride kaldı.

Dünyanın en büyük ve zorlu rallilerinden biri olan TransAnatolia Ralli Raid'de ilk gün geride kaldı. 10. yılına İstanbul'daki sembolik startla başlayan organizasyonda 44 otomobil, quad, motosiklet, SSV ve ATV kategorilerinde ilk gün liderleri belli oldu.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Red Bull'un desteğiyle düzenlenen TransAnatolia Rally Raid'de bu yıl 25 motosiklet, 37 otomobil, 3 SSV ve 5 ATV olmak üzere toplam 70 araç mücadele ediyor. Yarışçıların idari ve teknik kontrolleri, kapsamlı sağlık önlemleriyle birlikte İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı'nda yapıldı. Daha sonra İstanbul'un simgelerinden biri olan Dolmabahçe Sarayı'nda toplanan ekipler, Boğazın eşsiz güzelliğinde gerçekleşen seramonik start ile 10. TransAnatolia rallisine başladılar. Startta yarışçıların coşkusu ve İstanbul'a hayranlıkları gözlerden kaçmadı.

Birinci günde 386 km geçildi

Toplam 386 km'den oluşan birinci günün 240 km'si üç özel etap olarak geçildi. Motosiklet kategorisinde ilk günde Fransız Xavier de Soultrait 2.29: 50 süre ile yarışı ilk sırada tamamladı. Fransız Adrien Van Beveren 2.34: 00 ile ikinciliği alırken, İtalyan Allessandro Botturi 2: 34: 55 süre ile üçüncüsü sıraya yerleşti. Quad kategorisinde İsrafil Akyüz 03.31: 12'lik süreyle günü birinci sırada tamamlarken, ikinci sırada Hasan Yatkın, üçüncü sırada Yusuf Sayar, Erkan Uzlaş ise yarışı dördüncü sırada tamamladı.

SSV kategorisinde ise ilk üç sıra şu şekilde belirlendi. 03.55: 54 süre ile Çağdaş Çağlar & Ertuğrul Danişment ekibi birinci sırada günü tamamlarken, 04.58: 17 süre ile Necati Şahin & Armağan Şahin ikinci sırada bitirdi, üçüncü sırayı teknik sorunlar yaşayan Zafer Durmaz & Onur Altan Tan ekibi aldı.

Otomobil kategorisinde IXCO Racing'ten Ahmet Bağce ve Mert Tepe 03.16: 20 süreyle günü birinci sırada tamamladı. İkinci sırayı Serhat Saygılı & Suat Çelik 03.21: 10 süre ile alırken, Mert Becce & Sertaç Tatar günü üçüncü olarak tamamladı.

22 Ağustos'ta tamamlanacak yarışta ikinci etap Bolu ile Haymana arasında koşulacak. 44 otomobil, quad, motosiklet, SSV ve ATV kategorilerinde toplam 70 araç, İstanbul'a şampiyon olarak dönmek için mücadele edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Motosiklet İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title