Haberler

Tranbozspor Mobil Mağazası Milas'ta

Trabzonspor Club Mobil Mağazası, Milas’a gelerek Trabzonspor taraftarlarına hizmet verdi.

Trabzonspor Club Mobil Mağazası, Milas'a gelerek Trabzonspor taraftarlarına hizmet verdi. Milas Kaymakamı Eren Arslan ve AK Parti İlçe Başkanı Akyer de birçok taraftar gibi TS Clup Mobil Mağazasını ziyaret ederek alışveriş yaptı.

Trabzonspor Clup Mobil Mağazası, geçtiğimiz hafta sonu cumartesi ve pazar günü Pomelon AVM'ye gelerek taraftarlara hizmet verdi. Trabzonspor aşkı herkes yaşasın diye ilçeye gelen mobil alışveriş aracı, yeni koleksiyonları ve tüm ürünleri taraftarların beğenisine sundu.

Trabzonspor'un lisanslı ürünlerine büyük ilgi gösteren Milas'taki Trabzonsporlu taraftarlar, bol bol alışveriş yaptı.

Milas'tan önce Tarbzon'un Of ilçesinde 5 yıl görev yapan Milas Kaymakamı Eren Arslan, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Levent Akyer ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Abdulmuttalip Akgül de pek çok taraftar gibi Trabzonspor Clup Mobil Mağazası'nı ziyaret ederek alışveriş yaptılar.

Kaymakam Arslan, alışverişini yaptıktan sonra çektirdiği fotoğrafları, "Milas'ta da 'Bize Her Yer Trabzon' dedik... TS Club alışveriş aracından ürünlerimizi aldık." diyerek sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Trabzonspor Clup Mobil Mağazası görevlileri, ilçedeki bordo-mavili taraftarların kendilerine gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkür etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eren Arslan Trabzonspor AK Parti Milas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title