Haberler

Tramvayın Yayaya Çarpma Anı Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Samsun'da tramvayın yaşlı adama çarptığı anın görüntüleri güvenlik kamerasıyla anbean kaydedildi.

Samsun'da yaşlı adama tramvayın çarpma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında raylı sistem Kılıçdede İstasyonu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaya geçinde raylardan karşıya geçmekte olan Sultan Teke'ye (77), Semiha M.'nin (22) kullandığı 5525 nolu Panorama model tramvay çarptı. Çarpma anının şiddeti güvenlik kamerası görüntüsünde ortaya çıktı. Tramvayı fark etmeyerek karşıya geçmeye çalışan Sultan Teke, tramvayın çarpması sonucunda yerde yuvarlanarak tramvayın altına girdi. Vatman Semiha M., yaptığı ani frenle Sultan Teke'nin ezilmesinin önüne geçti.

Tramvayın Yayaya Çarpma Anı Kameraya Yansıdı

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ŞOKA GİRDİ

Olay anını gören güvenlik görevlisi, Sultan Teke'ye 'gelme' işareti yapsa da raylara doğru hamle yapan Teke'ye tramvay çarptı. Kazayı görür görmez şoka giren güvenlik görevlisi ellerini ve dizini döverek olduğu yerde havaya sıçradı. Olayın tanığı vatandaşlar da tramvayı geri itmeye çalışarak yaralanan yaşlı adamın yardımına koştu. Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye, 112 ekipleri ve vatandaşların yardımıyla tramvayın altından çıkarılan Sultan Teke, Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının ayaklarının kırıldığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Samsun 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

abc:

Güvenlik görevlisinin kurtarma çabası muhteşem.

0
0
yanıtYanıtla
ah be amca:

biraz dikkat lütfen allah için sağınıza solunuza bakın ya

0
0
yanıtYanıtla
VAYTOLU:

Vay ki ne vay. . Tramvay

0
0
yanıtYanıtla
deryam366:

tramvayı sürenin suçu yok bence yaşlı amcada acaba hastası mı var borcumu var o kadar düşünceli ki o kadar dalmış ki kafa gitmiş allah şifa versin ama bence tramvay kullananda suç yok zaten ani frenle durdurmuş yapacak bir şey yok

0
0
yanıtYanıtla
Vay ki ne vay.. Tramvay:

VAYTOLU

0
0
yanıtYanıtla
erdoli:

Bi anlık dikkatsizlik adamı canından eder. Neyse ki amcanın yaşayacak ömrü varmış. Sende nereye bakıyosun amca. Ben kırmızı yansa dahi yine de sağıma soluma bakar öyle geçerim. ama burda suç senin amca. yat kalk dua et.

0
0
yanıtYanıtla
AHMET:

İNTIHAR ETMIS BU KAZA DEGIL KI ACIKCA BELLI

0
0
yanıtYanıtla
DOGAN:

HOCAM BİRAZ DİKKAT ADAM NORMAL YOLDA YÜRÜR GİBİ YÜRÜYOR TRAMVAY YOLUNDA SAĞINA SOLUNA BAKAR Bİ İNSAN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM LÜTFEN

0
0
yanıtYanıtla
akçaabatlı:

RESMEN TEL ÖRGÜLER LE TUZAK KURULMUŞ . OLMAYAN bölümle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title