Haberler

Eskişehir'de, 17 Yaşındaki Genç Karşıya Geçerken Tramvayın Altında Kaldı! Dehşet Anları Kamerada

Güncelleme:

Eskişehir'de yolun karşısına geçerken tramvayın çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Tramvayın altına kalan genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

Eskişehir'de yolun karşısına geçerken tramvayın çarpması sonucu 1 kişi yaralandı. Tramvayın altına kalan genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kurtarıldı.

17 YAŞINDAKİ GENÇ, OKULA GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, olay Uluönder Mahallesi SSK-Batıkent Tramvay Ring Hattında meydana geldi. 17 yaşındaki Enes K., iddialara göre sabah 8.00 sularında okula gitmek üzere yola çıktı.

KARŞIDAN KARŞIYA GEÇMEK İSTERKEN TRAMVAY ÇARPTI

Bir süre ilerleyen genç, İsmet İnönü 2 Caddesinden karşıdan karşıya geçmek üzere hazırlandı. Araç yolunu geçen Enes K., tramvay yolunu da geçeği esnada SSK istikametine giden tramvay kendisine çarptı.

TALİHSİZ GENÇ TRAMVAYIN ALTINDA KALDI

Çarpmanın etkisiyle yere düşen lise öğrencisi, tramvayın altında kaldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Bu esnada çevredeki vatandaşlar sağlık ekiplerini beklerken gencin bilincinin açık olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ile vatandaşlar, genci altında kaldığı tramvaydan çıkararak ambulansa bindirdi. Yaralanan Enes K, ambulans ile Yunus Emre Devlet Hastanesine götürüldü.

Öte yandan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, gence çarpan tramvayın Büyükşehir Belediyesinin dün hizmete giren yeni tramvayların biri olması da dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (6)

Dürbünlü:

Hem dikkatli olmalıyız hemde yol dualarını okuyarak yola çıkalım arkadaşlar.

13
3
yanıtYanıtla
radyal:

doğru dedin aliço inönü caddesi adı kaldırılsın, büyük reis caddesi yapılsın bak bi daa kaza oluyomu evelallah

3
9
yanıtYanıtla
Thranduil:

Dikkatsizlik başka bir şey değil. Yazık gencecik çocuk.

11
0
yanıtYanıtla
Selim Avustralya:

Yolda yürürken araba sürerken hep ellerinde cep telefon sonra dan görme halkız akılsız bir toplumuz

8
2
yanıtYanıtla
radyal:

chp li belediyenin suçu bak tramvay yeniymiş, kesin bozuktur

1
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TRAMVAY HER SEFERİNDE KORNA ÇALARAK UYARI YAPIYOR !!!! NEDEN SİYASİLEŞTİRİYORSUNUZ OLAYI?? ANLAMIYORUM DEMEYECEĞİM ZATEN İNSANLARIMIZIN ALGISIYLA OYNANALI YILLAR OLUYOR COK NORMAL BU ŞEKİL YORUMLAR. . BU KADAR TAKILMAYIN İSİMLERE CİSİMLERE GÖRÜYORUZ ÇOGU BELEDİYE KENDILERINE MENSUP PİSLİK SEFALET KOL GEZİYOR (SOKAK AYDINLATMASI , KALDIRIM VE YOLLARIN ONARILMAYIŞI VE TABİKİ ÇÖPLER ) KONUŞMAK İÇİN BİRAZ ARAŞTIRIN VE DÜŞÜNÜN!!!!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title