Haberler

Tramvay Hattının Uzatılması

Mevcut tramvay hattının uzatılması projesi kapsamında Çamlıca-Batıkent hattının temeli atıldı.

Mevcut tramvay hattının uzatılması projesi kapsamında Çamlıca-Batıkent hattının temeli atıldı.

Çamlıca Mahallesi Gündüz Ökçün Caddesi'nde gerçekleşen temel atma töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, halka verdikleri sözü yerine getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Halkın oylarının karşılığını hizmet olarak geri verdiklerini belirten Büyükerşen, şöyle konuştu:

"İşimiz dürüstlük, doğruyu söylemektir. Sizleri kandırarak oy almak değil, size hizmet etmek için oy istedik. Bütün engellemelere, size söylenen yalanlara rağmen çalışıyoruz. 'Allah doğru kulunun yanındadır' diyoruz ve Allah'ta bizim yanımızda oluyor, önümüzdeki engelleri ortadan kaldırıyor. Eğer engellemeselerdi siz 3 yıldır tramvayla gidip gelecektiniz. Ama ne yapalım geç oldu ama sonunda başarılı olduk. Müteahhidimiz bize söz verdi vaktinden önce bitirecek."

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da projenin 2 yıldan önce tamamlanmasını ümit ettiklerini ifade ederek, "Tırların üzerinde tramvayı görüp de bizimle dalga geçenler, bugün yaptıklarından utanıyorlardır. İnşallah hattımız tamamlandıktan sonra tramvayın keyfini birlikte süreceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Büyükerşen, beton mikserinin butonuna basarak hattın temeline ilk harcı attı.

- ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Çamlıca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title