Haberler

Trakya'da Türk Polis Teşkilatının 172'nci Yıldönümü Kutlamaları

TÜRK polis teşkilatının 172'nci kuruluş yıldönümü Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde düzenlenen törenlerle kutlandı.

TÜRK polis teşkilatının 172'nci kuruluş yıldönümü Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172'nci yıldönümü etkinleri Edirne'de saat 10.00'da Atatürk Anıtı'ndaki törenle başladı. Anıttaki programa Edirne Valisi Günay Özdemir, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan ile polis memurları katıldı.

Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan, temel amacı halkın huzur ve güvenliğini sağlamak olan polis teşkilatının suç ve suçlularla etkin mücadele edebilmek için ekipman ve insan gücünün yanı sıra halkın güven ve desteğine ihtiyaç duyduğunu söyledi. Vatan sevgisi ile görev yapan teşkilat mensuplarının ihtiyacı olan güven ve desteği canından bile aziz bildiği milletinden her zaman gördüğünü anlatan Erdoğan, "İnanıyorum ki teşkilatımızın her bir ferdi bu güveni ve desteğin vermiş olduğu haklı gurur ile bütün zorluklara rağmen görevini en iyi şekilde yerine getirme azmi, bilincinde olacaktır. Bu anlayış içerisinde daha nice kuruluş yıllarını gururla, şanla, şerefle, kutlayarak, her geçen yıl milletiyle el ele, büyüyecek olan teşkilatımızda bu ülkeyi yıkmaya, bölmeye çalışan hainlere karşı devletin istikbali, istikbali, milletin istiklali için fedakarca ve cefakarca çalışan mesai arkadaşlarıma devletine, milletine, olan sakat ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından tören, Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekiplerin geçişiyle tamamlandı.

TEKİRDAĞ'DAKİ TÖREN

Tekirdağ'da valilik önündeki programa Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tugay Komutanı Kıdemli Albay Kemal Cöne, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, polis memurları polisler ve halk katıldı. Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, polis teşkilatının Türk milletinin sevgi ve güvenini kazanmış demokratik hukuk devletinin temel taşlarından biri olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da hain bir başkaldırıya milletinin ve devletinin yanında durarak, büyük bir başarıya imza atmış bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyorum. Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, demokratik hukuk devletinin kurallarına uygun bir teşkilatın mensubuyuz. Teşkilatımız milletimizin hizmetindedir. Bizde Tekirdağlılara hizmet vermekten mutluyuz. Emniyet teşkilatının bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen, ulu önder Atatürk, aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve şuanda aramızda bulunan teşkilattan emekli olan büyüklerimize de şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Kutlama programı polisevindeki resepsiyonla devam etti.

KIRKLARELİ'NDE POLİS KUTLAMASI

Türk Polis Teşkilatının 172'nci kuruluş yıl dönümü, Kırklareli'nde vilayet meydanındaki programla kutlandı. Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı'nın yanı sıra programa, Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin Adalar, kurum müdürleri ile halk katıldı. Kırklareli Vilayet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Kırklareli Emniyet Müdürü Erkin Adalar, Müdür Yardımcıları, Kırklareli Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti. Kırklareli Şehitliği'nde devam eden programda Şehit Polisler için Kuran-ı kerim okundu. Daha sonra şehitlik ziyaret edilerek, mezarlarına karanfil bırakıldı. Daha sonra polisevinde şehit ve gazi ailelerine yemek verildi. - Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdin Bircan Kırklareli Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title